Ποιος είναι καλύτερος και πιο ιδανικός για να δώσει συμβουλές και έμπνευση από κάποιον που έχει ήδη πετύχει στον τομέα του;

Από τον χώρο της δημοσιογραφίας μέχρι τον χώρο της επικοινωνίας και του marketing γυναίκες που αγαπάνε τη δουλειά τους μοιράζονται μαζί μας με λίγα λόγια αυτό που βρίσκουν ως πιο σημαντικό και ως κινητήρια δύναμη για να πηγαίνουν κάθε μέρα πιο μακριά ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες. 

“Eίναι αναμενόμενο πριν την όποια καινούρια επαγγελματική κίνηση να φοβούνται ( ο εσωτερικός κριτής, που όλοι έχουμε μέσα στο κεφάλι μας, ξυπνάει και χτυπάει συναγερμό όταν πάμε να βγούμε από το comfort zone), να αναπλαισιώσουν τον φόβο και να τον αντιμετωπίσουν σαν ενθουσιασμό! Να κυνηγούν αυτό που τους φοβίζει!”

Iφιγένεια Παρασκευοπούλου, Πιστοποιημένη Career & Executive Coach

“Προσόντα, εκπαίδευση, εντιμότητα, ειλικρίνεια, ρεαλισμός.. λένε πως είναι η καλύτερη συνταγή για μια επιτυχημένη καριέρα. Πάθος, αδιάκοπο κυνήγι του ονείρου, πείσμα, πίστη στον εαυτό σου, αισιοδοξία, χαμόγελο είναι η δική μου συνταγή. Κι όσο κι αν τρολάρουν τον Paulo Coelho, έχει δίκιο. Αν εσύ το θες πολύ, το σύμπαν θα συνωμοτήσει, θέλει – δεν θέλει. Κι αν δεν γίνει, δεν ήταν για καλό, οπότε ..πέρνα στο plan B and keep walking!”

Νατάσσα Ράγιου, δημοσιογράφος

“Να μην επιτρέψεις σε κανέναν να μετατρέψει την φιλοδοξία σου σε ματαιοδοξία. Συνεργατικότητα: μαγική λέξη… ακόμη πιο μαγική όταν τη βιώνεις. Να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου… αυτό ορισμένες φορές ξέρει καλύτερα. Να μην παίρνεις τον εαυτό σου και τόσο στα σοβαρά και να μην εγκλωβίζεσαι σε στερεότυπα.”

Μαρία Κοφίδου, Digital PR & Content Specialist 

“Nα είσαι προσεγγίσιμος αλλά οριοθετημένος, για το καλό το δικό σου και των άλλων”.

Kατερίνα Προεστάκη, Συμβολαιογράφος

“Τα όνειρα σου μπορείς να τα κυνηγήσεις μόνο όταν είναι δικά σου όνειρα. Όταν ξυπνάς για να πας στη δουλειά σου και χαίρεσαι! Έτσι μόνο θα έρθει η επιτυχία και θα είναι το πιο φυσικό πράγμα από όλα! Αλλά κι αν δεν έρθει, θα είσαι πάλι ευτυχισμένη ! Κι αν καμιά φορά οι φελλοι επιπλέουν. ..όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για φελλούς.”

Ρίτα Μακράκη, Public Relations Business Unit Director