Συγκεντρώσαμε 10 κανόνες για να αντιμετωπίσετε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται την καλοκαιρινή νεροποντή. Άντε μην κάθεστε, διαβάστε και προετοιμαστείτε κατάλληλα!

1

1.  Με το που νιώσετε την πρώτη σταγόνα πάνω σας, σταματήστε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάνετε και πιάστε κουβέντα με το διπλανό σας για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και για το γεγονός του ότι δεν υπάρχουν πλέον οι εποχές όπως κάποτε. Τότε που το καλοκαίρι ήταν καλοκαίρι και ο χειμώνας βροχερός και κρύος.

2. Γκρινιάξτε για το πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει η μετάβαση από το μουσκίδι στον ιδρώτα στο μουσκίδι από τη βροχή.

3. Μην βγάλετε από την τσάντα την ομπρέλα, θα έχει βγει νικητής η νεροποντή! Αντισταθείτε λοιπόν!

4. Βρίστε χωρίς φόβο και πάθος τον εαυτό σας που επειδή βαρεθήκατε να πάτε στη δουλειά με το μετρό, πήρατε το αυτοκίνητο και φυσικά κολλήσατε σε μποτιλιάρισμα με την πρώτη σταγόνα που έπεσε στην άσφαλτο! Όχι, μπράβο σας!

5. Γράψτε εξαγριωμένο facebook status και tweet τύπου « Μα καλά, μας κάνει πλάκα ο καιρός;»

 2

6. Ανεβάστε τραγουδάκια με τίτλους Summer rain, Raining in Paradise, Βάλτο όταν βρέχει να τ’ ακούς κτλ ώστε να μπείτε ακόμα περισσότερο στο κλίμα.

7. Συζητήστε με το συνάδελφο για το αν τελικά είναι επικίνδυνο ή όχι το να σε πιάσει βροχή μέσα στη θάλασσα.

8. Βγάλτε rainy day #selfie με σχόλιο « Στην Αγία Παρασκευή/ Φιλοθέη/πλατεία Κολωνακίου μας πήρε το ποτάμι! Winter is coming! #diplis»

9. Αν βρίσκεστε στο γραφείο σκεφτείτε αυτούς που βρίσκονται σε διακοπές και τρέχουν πανικόβλητοι κάτω από τις ψάθινες ομπρέλες

10. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, σκεφτείτε αυτούς που βρίσκονται ακόμα στο γραφείο. Είναι μια παρηγοριά, δεν είναι;

Καλό βροχερό  Δεκαπενταύγουστο! Be prepared!

3