Κι οι λόγοι να αναζητήσεις και να επισκεφτείς αυτή τη μοναδική boutique, είναι πολλοί. Αρχικά, την προσοχή σου θα τραβήξει ο minimal χώρος, με σεβασμό πάντα στην κυκλαδίτικη αισθητική του νησιού που αποτελεί κόσμημα για τη Νάουσα.

Όσον αφορά τα κομμάτια που θα βρεις στην SERKOS ISLAND είναι απίθανο να μη σε ενθουσιάσει η συλλογή των πολυτελών ρολογιών. Μια συλλογή που δεν θα βρεις αλλού στο νησί. Rolex, Tudor, Breitling, Longines είναι μόνο μερικά από τα brands ρολογιών που φιλοξενεί η boutique.

Εδώ θα βρεις μια σειρά ρολογιών με τα οποία μπορείς να ταυτιστείς και φυσικά να θέλεις να τα φοράς ως μέρος των προσωπικών σου επιτεύξεων και της κοινωνικής σου ταυτότητας. Αυτό που αποτελεί για εσένα το ιδανικό ρολόι θα το βρεις σίγουρα στην boutique της Νάουσας.

Εκτός από τα ρολόγια, στην SERKOS ISLAND εμπνέονται από μια εξαιρετική συλλογή πολυτελών κοσμημάτων. Μοναδικά κοσμήματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία σου δημιουργούν πολύτιμες αναμνήσεις.

Μπορείς να αναζητήσεις τη διαχρονικότητα ενός δαχτυλιδιού ή ενός κρεμαστού που θα σε συνοδεύει σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητάς σου, ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου.

Άλλος ένας λόγος να μην παραλείψεις την επίσκεψη στην boutique Serkos Island μόλις βρεθείς στην Πάρο, αφορά τη σειρά κοσμημάτων Minas. Κοσμήματα που φέρουν μια μοναδική κληρονομιά και ισορροπούν αρμονικά ανάμεσα στην καθαρότητα και την υπεροχή των σχεδίων.

Κάνοντας τη βόλτα σου στη Νάουσα, μόλις ανακαλύψεις την boutique αφέσου στην καταρτισμένη ομάδα της SERKOS Island, που θα γνωρίσεις με την επίσκεψή σου εκεί, η οποία θα σε καθοδηγήσει με κέφι και επαγγελματισμό να κάνεις τις επιλογές σου. To rose κρασί που θα σου σερβίρουν κάνει την εμπειρία λίγο παραπάνω πιο απολαυστική!

Σε κάθε περίπτωση, ο κυριότερος λόγος να επισκεφτείς την SERKOS ISLAND είναι πως όποιο κομμάτι και να διαλέξεις, θα φοράς και θα έχεις για πάντα πάνω σου μια ιστορία καλοκαιρινή. Μια γλυκιά ανάμνηση που θα συμβολίζει τις αξέχαστες στιγμές που πέρασες στο νησί. Και αυτό δεν το λες και λίγο!

#serkosisland #tellyourstory #creatememories