Καλαμπόκι με βούτυρο μυρωδικών και αλάτι

Καλαμπόκι με βούτυρο μυρωδικών και αλάτι

Το βούτυρο τα κάνει όλα καλύτερα
Σε τριάντα λεπτά θα έχεις έξι μερίδες από λαχταριστό καλαμπόκι με αρώματα άνοιξης.

Τι θα χρειαστείς:

3 καλαμπόκια, κομμένα στη μέση 2 κουταλιές ελαιόλαδο 150γρ βούτυρο ¼ κούπας κόλιανδρο, ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα φέτες λάιμ αλάτι

Πως θα το κάνεις:

Βάλε σε ένα τηγάνι το καλαμπόκι και ρίξε πάνω του το λάδι. Ρόδισε το καλαμπόκι από όλες τις πλευρές, σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου 10-15 λεπτά. Ανακάτεψε σε ένα μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός του βουτύρου και του lime. Μόλις το καλαμπόκι είναι έτοιμο βάλε το σε ένα μπολ και πασπάλισε το με το μείγμα που ετοίμασες. Ρίξε ανθό αλατιού και πιπέρι και σέρβιρε με φέτες lime. Extra: μπορείς να πασπαλίσεις με παρμεζάνα.
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.