Το να φροντίζεις την υγεία σου μπορεί πολλές φορές να φαίνεται δύσκολο, ειδικά όταν έχεις πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Στην προσπάθειά σου να βρεις μια ισορροπία μεταξύ προσωπικής, εργασιακής και κοινωνικής ζωής, είναι λογικό κάπου κάποια στιγμή να χάσεις αυτή την ισορροπία.

Η  ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς Modern Family, Julie Bowen, ανέφερε στο περιοδικό Woman’s Day πως η λύση στο να μην παραμελείς την υγεία σου κρύβεται  στα μικρά βήματα. «Υπάρχουν πολλά μικρά βήματα που μπορείς να κάνεις, για να νιώσει το σώμα και το πνεύμα σου καλύτερα. Αυτό δημιουργεί κατά κάποιο τρόπο μια σπείρα ευεξίας, που είναι και ο στόχος μας».

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Bowen (@itsjuliebowen)

Η Bowen συνειδητοποίησε τη δύναμη των ‘baby steps’ μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Εκείνη την περίοδο ήθελε να ξαναρχίσει το τρέξιμο, γνωρίζοντας όμως πως δε θα μπορούσε να ξαναγγίξει κατευθείαν τα 5km. Έτσι κατέβασε μια εφαρμογή για να τη βοηθήσει. Τελικά κατάφερε να επιστρέψει στις παλιές της αποδώσεις και ακόμη και τώρα, μετά από πάνω από δέκα χρόνια μετά την τελευταία της εγκυμοσύνη, προσπαθεί να βγαίνει έξω να τρέχει.

«Θέλω απλώς να νιώθω καλά και θέλω μέσα μου να νιώθω καλά, και αυτό σημαίνει να βγαίνω έξω» είπε η Julie Bowen. «Δε χρειάζεσαι εξοπλισμό. Δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο παρά αυτή τη θέληση να φροντίζεις τον εαυτό σου»

Η ίδια αποδεικνύει μάλιστα και ενεργά τη βαρύτητα που έχει όχι μόνο η δική της υγεία αλλά όλων των ανθρώπων. Η ηθοποιός συνεργάζεται πλέον με το ΑΤΤΝ και το Rally Health, ως αφηγήτρια μιας σειράς ντοκιμαντέρ υγείας ονόματι Population Health.

Το κόλπο των μικρών βημάτων το χρησιμοποιεί η Bowen ακόμη και σε άλλους τομείς της ζωής της, αλλά περισσότερο στον τομέα της υγείας και της ευεξίας. «Είναι απλώς αυτά τα μικρά βήματα, αντί να κοιτάς αυτόν τον τοίχο (υγείας) που πρέπει να ανέβεις, κάτι που μπορεί να φανεί δυσβάσταχτο».

featured photo: E! ENTERTAINMENT