Ο Jonah Hill είναι ο τύπος που εδώ και χρόνια μεγαλώνει αθόρυβα τη λίστα με τις συμμετοχές στο IMDB. Είσαι πλέον σίγουρη ότι τον βλέπεις παντού είναι όμως λίγες οι συγκεκριμένες ερμηνείες που θα θυμηθείς απευθείας. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα απασχολήσει υπερβολικά τους παπαράτσι και σε αντίθεση με τα party animal που υποδύεται, ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει μία ήρεμη και χαλαρή ζωή. Αν για κάτι ξεχωρίζει μετά την υποκριτική του δεινότητα, αυτό είναι σίγουρα το στυλ του.

Κάθε outfit του Jonah Hill μπορεί εύκολα να θεωρηθεί ο ορισμός του street style

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο ότι υπάρχει ένα IG account αφιερωμένο στα καθημερινά outfits του το οποίο ακολουθούν πάνω από 25 χιλιάδες άνθρωποι. Αυτό που τον ξεχωρίζει τόσο πολύ είναι το ότι έχει μάθει να συνδυάζει δύο διαφορετικούς κόσμους με τον καλύτερο τρόπο. Θα τον δεις να φορά τα πιο cool και χαλαρά sneakers, Vans και Adidas ενώ μπορεί να τα συνδυάζει με ένα σακάκι υψηλής ραπτικής.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Jonah Hill Outfits (@jonahfits)

Στα 37 του χρόνια έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους σε αυτόν τον χώρο. Στις εμφανίσεις του δε, μοιάζει με εκείνον τον skater που ήθελες διακαώς στο σχολείο. Αν, λοιπόν, οι skaters μεγαλώνουν και παραμένουν τόσο cool όσο είναι και στο λύκειο, τότε μάλλον μοιάζουν στον Jonah Hill.

To καλύτερο είναι ότι φαίνεται πως αυτό είναι όντως το δικό του στυλ, χωρίς να αντιγράφει κάποιον άλλον

Εκεί κρύβεται άλλωστε και η επιτυχία του στυλ που έχει καθιερώσει. Ο Jonah Hill φορά τα ρούχα του και δεν τον φοράνε. Εμπνέεται από την skate κουλτούρα των ’90s, αλλά και από τα dad vibes προηγούμενων δεκαετιών. Πάντοτε όμως δεν ξεχνά να φέρνει σε κάθε outfit τα δικά του στοιχεία.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Jonah Hill Outfits (@jonahfits)

Το GQ θεωρεί πλέον πως είναι ο cool τύπος που χρειάζεται η γενιά μας. Δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα social media αλλά λατρεύει υπερβολικά τον σκύλο του. Κι αν κάτι έχει καταφέρει καλά είναι να έχει χιούμορ και έξω από τις κωμωδίες στις οποίες πρωταγωνιστεί. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν καταφέρνουν όλοι οι κωμικοί ηθοποιοί. Με λίγα λόγια είναι πλέον ο cool, καλός τύπος που όλοι θα θέλαμε για φίλο. Άσε που θα μπορούσαμε να δανειζόμαστε και τα ρούχα του.

featured image: @jonahhill