Μπορούμε αρχικά να παραδεχτούμε ότι το φετινό line-up του Netflix για τα Χριστούγεννα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό που έχουμε ανάγκη περισσότερο πλέον είναι να κουλουριαστούμε στη γωνία του καναπέ με ζεστή σοκολάτα, κουβέρτα και χριστουγεννιάτικες ταινίες αντί για ειδήσεις. Μέσα σε όλα αυτά που αναμένεται να κυκλοφορήσουν, δε μπορούμε να μη ξεχωρίσουμε το επερχόμενο μιούζικαλ, Jingle Jangle.

To ακόμα καλύτερο είναι ότι ο Ricky Martin θα δώσει τη φωνή του στον villain της ταινίας

To Variety μίλησε μαζί του για τη συμμετοχή του στην ταινία κι εκείνος ανέφερε χαρακτηριστικά:

Πώς θα μπορούσα να πω όχι σε ένα project σαν κι αυτό; Δε χρειάζεται να είσαι Χριστιανός για να σου αρέσει αυτή η ταινία. Είναι μεν για παιδιά, αλλά είμαι σίγουρος ότι η μαμά μου θα βουρκώσει όταν δει τη ταινία.

Καταλαβαίνεις ότι ένα όνομα σαν αυτό ανεβάζει τη ταινία πολύ ψηλά στη λίστα με αυτές που θέλουμε να δούμε. Η ιστορία διαδραματίζεται στη φανταστική πόλη Cobbleton. Εκεί ζει και εργάζεται ο θρυλικός κατασκευαστής παιχνιδιών, Jeronicus Jangle. Ο “κακός” της υπόθεσης, ένα παιχνίδι με όνομα Don Juan Diego, πείθει τον πρώην βοηθό του Jangle να κλέψει το πιο περίφημο παιχνίδι του. Χρόνια αργότερα, η εγγονή του Jangle, η Journey, θα χρησιμοποιήσει την εφευρετικότητά της για καλό σκοπό. Περνώντας τόσα χρόνια στο πλάι του παππού της, φαίνεται να έμαθε καλύτερα από τον καθένα τον κόσμο και την μαγεία των παιχνίδιων.

Ένα ακόμη λόγος να δεις την ταινία: Ο John Legend έχει γράψει όλα τα τραγούδια

Τα τραγούδια αυτά, τα οποία σιγοτραγουδάμε από την ώρα που είδαμε το trailer, έρχονται να συμπληρώσουν το υπέροχο καστ της ταινίας. Ο θρυλικός Forest Whitaker είναι ο γλυκύτατος Jeronicus Jangle, ενώ η μικρή Madalen Mills είναι η Journey. O Ricky Martin χαρίζει τη φωνή του στον Keegan-Michael Key, και μαζί τους έχουν και τους Hugh Bonneville και Phylicia Rashad.

Με αυτά τα δεδομένα, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι το Jingle Jangle δε θα αργήσει να μπει στη λίστα με τις κλασικές ταινίες Χριστουγέννων. Κι αν κάτι εκτιμούμε ιδιαίτερα, είναι το diverse καστ που έχει επιλεχθεί. Όσο για τα τραγούδια; Φτιάχνουμε ήδη playlist.

H ταινία κυκλοφορεί 13 Νοεμβρίου στο Netflix.
 Featured Image: Netflix