Ως ηθοποιός και πρώην φωτομοντέλο, η Jessica Biel ξέρει πόσο σημαντικό είναι να φροντίζεις το σώμα σου και την εικόνα σου ενώ δεν έχεις πολύ χρόνο για τον εαυτό σου. Πάντα όμως βρίσκει χρόνο για γυμναστική μέσα στο ταραχώδες πρόγραμμά της και συγκεκριμένα επιλέγει τη yoga.

Πρόσφατα η ίδια ξεκίνησε τη δική της εταιρία παραγωγής με την στήριξη, φυσικά, του συζύγου της, Justin Timberlake, ενώ προχωρά και σε κάποια project για τη δημιουργία μιας σειράς ρούχων γυμναστικής για την εταιρία Gaia. Η Jessica, λοιπόν, παραδέχεται πως η yoga έχει επιδράσει θεαματικά και στο σώμα της και στην ψυχική της υγεία ενώ έχει δει αισθητές αλλαγές στα επίπεδα του άγχους της.

theplace2.ru

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι συστηματική yoga από τρεις έως πέντε φορές την εβδομάδα, ανάλογα τις ανάγκες της -και- το πρόγραμμα- και προσπαθεί να αποφεύγει την εξαντλητική και γρήγορη άσκηση καθώς θεωρεί πως δεν της προσφέρει πολλά. “Για εμένα αρκούν 20 λεπτά από την γυμναστική και διαλογιστική μου ρουτίνα, για να μου εξασφαλίσουν αυτά που χρειάζεται το σώμα”, δήλωσε στο site Well+Good.

Μπορεί να σου φαίνεται πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα των 20 λεπτών, όμως έρευνες έχουν αποδείξει πως ακόμη και μια τόσο σύντομη άσκηση είναι ικανή να αυξήσει την παραγωγικότητα και του οργανισμού και του εγκεφάλου. Φυσικά το σωστό πρόγραμμα γυμναστικής συνοδεύεται και από μια ισορροπημένη διατροφή και η Jessica Biel έχει βρε αυτή που της ταιριάζει. Κάτι τέτοιο εξαρτάται από τις ανάγκες του δικού σου σώματος και ποικίλει ανάλογα με το πρόγραμμα που ακολουθείς στην καθημερινή σου ζωή. Μπορείς να συμβουλευτείς τον/τη διατροφολόγο σου για πιο ακριβείς και προσαρμοσμένες πάνω σου πληροφορίες.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: 8 συμβουλές για καλή φυσική κατάσταση από τον Christiano Ronaldo
featured image: gaiam.com