Ούτε η Jennifer Lawrence κατάφερε να ξεφύγει από την κυριαρχία του Netflix. Φαίνεται ότι μετά από ένα διάλειμμα δύο χρόνων, θέλησε να κάνει ένα καλό comeback για να μας αφήσει και πάλι άφωνους. Και μάλλον αυτό θα καταφέρει να κάνει με την νέα ταινία Don’t Look Up.

H νέα αυτή ταινία αποτελεί δημιουργία του Adam McKay, οποίος μάς έχει προσφέρει δουλειές όπως το Big Short και το Vice τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα με το Don’t Look Up λέει μια διαφορετική ιστορία. Στην ταινία, δύο όχι και τόσο γνωστοί αστρονόμοι πρέπει να κάνουν ένα τεράστιο tour απ’άκρη σ’άκρη ώστε να ενημερώσουν τους πάντες ότι ένας αστεροϊδής πρόκεται να καταστρέψει τη Γη. Βέβαια, θα αντιμετωπίσουν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Κανείς δεν πρόκειται να τους πιστέψει στην πορεία αυτού του tour.

H Jennifer Lawrence μπαίνει στο Netflix με μία κωμωδία "αστρονομικών" διαστάσεων
uk.news.yahoo.com

Τον συμπρωταγωνιστή της Lawrence δεν τον ξέρουμε ακόμα. Το γεγονός, όμως, ότι εκείνη επιλέγει αυτή τη φορά την κωμωδία είναι άξιο προσοχής από μόνο του. Την έχουμε δει σε πολλούς και καλούς δραματικούς ρόλους και στο Hunger Games αλλά και στο Mother. Μετά το Silver Linings Playbook, όμως, και την επιτυχία του, κι εμείς την στροφή στην κωμωδία θα σκεφτόμασταν. Ή έστω τον πειραματισμό με το είδος. Γιατί εκεί και μας έκανε να γελάσουμε όσο πρέπει αλλά και να συγκινηθούμε όσο πρέπει.

Με αυτή την ταινία, η Lawrence εισέρχεται στην ομάδα εκείνη των ηθοποιών που δεν αρνήθηκαν να βάλουν το όνομα τους και σε μια παραγωγή του Netflix. Άλλα παραδείγματα αποτελούν το Birdbox της Sandra Bullock ή το War Machine του Brad Pitt. Εμείς δεν μπορούμε παρά να χαρούμε και να επιβραβεύσουμε αυτή τη στροφή στην streaming πλατφόρμα. Ακόμα περισσότερο χαρούμενος πρέπει να είναι και ο Adam McKay για την επιλογή του. Ο ίδιος αποκάλεσε την Lawrence “ταλέντο-δυναμίτη” και τα είπε όλα. Παράλληλα ας μην ξεχνάμε ότι ο McKay συνεργάζεται αυτή τη στιγμή με τον Bong Joon Ho για τη μεταφορά των Παράσιτων στην μικρή οθόνη.

Ημερομηνία και περισσότερες πληροφορίες δεν ξέρουμε, αλλά ελπίζουμε το Don’t Look Up να είναι στις νέες παραγωγές του Netflix για φέτος.

Featured Image: deadline.com