Η πιο πρόσφατη επιτυχία της Shonda Rhimes είναι το Bridgerton και σίγουρα δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την απήχηση που είχε στο κοινό. Τώρα, η δημιουργός επιστρέφει με μία νέα limited σειρά, το Inventing Anna, θέτοντας στο στόχαστρο το σκάνδαλο της Anna Delvey.

To Inventing Anna ασχολείται με την απάτη που έστησε η Anna Sorokin

Γεννημένη στη Ρωσία, η Anna Sorokin πάντοτε ήταν εκστασιασμένη από τη ζωή στην Ευρώπη και την Αμερική. Η δουλειά της σε ένα περιοδικό θα της άνοιγε τις πόρτες σε χώρες, φίλους και συνεργάτες που πάντα ονειρευόταν. Ωστόσο, εκείνη ήθελε το κάτι παραπάνω. Δεν ήθελε να είναι απλή συνεργάτιδά τους, ήθελε να γίνει σαν κι αυτούς. Προσποιήθηκε λοιπόν ότι είναι κάποια πάμπλουτη κληρονόμος από τη Γερμανία, με το όνομα Anna Delvey. Έπεισε τους πάντες ότι διαθέτει πολλά εκατομμύρια σε ελβετικές τράπεζες κι έτσι μπόρεσε να κάνει τη ζωή που ήθελε: πολυτελή ξενοδοχεία, πανάκριβες σαμπάνιες, κρουαζιέρες και αμέτρητα ταξίδια.

Ωστόσο, το τέλος αυτής της fake ζωής δεν άργησε να έρθει. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι γύρω της άρχισαν να υποψιάζονται την πραγματική της ταυτότητα. Έτσι, η ίδια μπλέχτηκε μέσα στα δικά της ψέματα και τελικά ξεσκεπάστηκε. Σήμερα, η σύνοψη που δίνει το Netflix για τη νέα σειρά που θα βασίζεται στη ζωή της, περιγράφει το εξής:

Στο Inventing Anna, μία δημοσιογράφος ερευνά την υπόθεση της Anna Delvey, της περίφημης Γερμανής κληρονόμου που έκλεψε τις καρδιές των πλούσιων Νεοϋορκέζων – αλλά και τα χρήματά τους.

Οι πρώτες εικόνες με την Julia Garner ως Anna Delvey μόλις κυκλοφόρησαν

inventing anna_1
NICOLE RIVELLI/NETFLIX

Η ίδια ανέλαβε να υποδυθεί την υποτιθέμενη Γερμανή κληρονόμο στη νέα σειρά της Shonda Rhimes. Μαζί της, στο ρόλο της δημοσιογράφου που ερευνά την υπόθεση θα δούμε την ηθοποιό Anna Chlumsky. Ολόκληρη η σειρά βασίζεται στο viral άρθρο της Jessica Pressler για το περιοδικό New York, με τίτλο How Anna Delvey Tricked New York’s Party People.

Το Inventing Anna αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 στο Netflix και θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια.