Το Ina Jewelry Designs είναι ένα ανεξάρτητο μικρό brand που δημιουργήθηκε το 2019. Πίσω από τη δημιουργία του brand βρίσκεται η Ίνα Σαρρή, η οποία από πάντα είχε μια κλίση στο να σχεδιάζει και να κατασκευάζει. Όλα τα κοσμήματα φτιάχνονται στο χέρι δίνοντας μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και την καθαρότητα.

Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι το ασήμι. Οι πολύτιμοι λίθοι είναι ένα ακόμα στοιχείο που υπάρχει – κυρίως ο λάπις λάζουλι και το αγαπημένο μπλε χρώμα – και δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητη.

Η Ίνα μας έχει ήδη αναφέρει πως η έμπνευση για δημιουργία μπορεί να έρθει από παντού και η διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει από ένα σχέδιο, πολλές φορές αρκεί και να καθίσει στον πάγκο όπου το ίδιο το μέταλλο την οδηγεί σε κάτι καινούργιο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα πέντε πιο αγαπημένα μας, κι ίσως πάρεις κι εσύ έμπνευση: 

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας κέρδισαν, και σίγουρα θα σου τραβήξουν και εσένα την προσοχή, είναι οι καθαρές λιτές φόρμες και γραμμές των κοσμημάτων, η μίνιμαλ αισθητική και η γαλήνη που εκπέμπουν.

1. Shark Bracelet

Ένα δυναμικό statement κομμάτι που το σχέδιο του θέλει να αποδομήσει τη μορφή και τις έντονες φόρμες του καρχαρία.
2. Stereo Bracelet
Οι λιτές γραμμές, οι κύκλοι, το ασήμι, και η μίνιμαλ αισθητική είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το brand. Αγαπημένο σχέδιο – σήμα κατατεθέν – genderless – διαχρονικό.
3. Alia Hoops

Οι κρίκοι που δεν φτιάχτηκαν ούτε για να είναι στρογγυλοί ούτε για να είναι τέλειοι. Η απόδοση της πλαστικότητας πάνω στο ασήμι 925.

4. Line Ring
Το μίνιμαλ δαχτυλίδι – Το παιχνίδι της ισορροπίας. Η ένταση της γραμμής μαζί με τον κύκλο.
5. Selene Pendant
Εδώ το κάθε κομμάτι είναι διαφορετικό και μοναδικό έχοντας την όψη ενός άγριου σεληνιακού τοπίου. Αποτελέσματα μιας ιδιαίτερης τεχνικής – το reticulation. Στο brand Ina Jewelry Designs θα βρεις χωρίς αμφιβολία εκείνο το ξεχωριστό κομμάτι που θα σε συνοδεύει σε όλες τις εμφανίσεις σου, και θα τις κάνει ξεχωριστές. Το εργαστήριο – showroom βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου μπορείς να το επισκεφτείς, κατόπιν ραντεβού.

Ina Jewelry Designs | Instagram | Facebook