Υπάρχουν πολλά nail designs που μπορείς να επιλέξεις για το μανικιούρ σου, τα οποία αποτελούν την επιτομή του minimal και μπορείς εύκολα να τα αποκτήσεις. Πάρε ιδέες παρακάτω!

Με χρώμα

Μπορείς με απλό και classy τρόπο να δημιουργήσεις το δικό σου design με τα χρώματα της επιλογής σου. Μπορείς για παράδειγμα να χρησιμοποιήσεις ένα γεωμετρικό σχήμα, στην προκειμένη περίπτωση ένα πειραγμένο οβάλ ,για να αποκτήσεις ένα τέλειο και πρωτότυπο minimal μανικιούρ. 

Με trooks  

Διάλεξε για βάση στο μανικιούρ σου ένα απαλό χρώμα. Το άσπρο, ροζ, αλλά και ανοιχτό μοβ είναι ιδανικές επιλογές. Στη συνέχεια βάλε σε ένα νύχι ή και σε όλα μικρά, γυαλιστερά trooks.

Με glitter

Για να πετύχεις το τέλειο minimal μανικιούρ πρέπει να σκέφτεσαι “έξω από το κουτί”. Δεν είναι απαραίτητο να βάψεις όλο το νύχι. Μπορείς να αρκεστείς σε ένα έντονο feature που θα καλύψει μόνο ένα μικρό μέρος του κάθε νυχιού. 

Με κουτάκια και γραμμές

Το minimal δεν είναι άχρωμο απαραίτητα. Αρκεί να επιλέξεις τα κατάλληλα χρώματα και να τα συνδυάσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Σκέψου γραμμές, σκέψου σχήματα, σκέψου ευθείες. 

Με marble effect

Και στην προκειμένη δεν πρέπει να φοβάσαι το χρώμα. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και σπάσε το με μία πιο έντονη ή ήπια απόχρωση του λευκού, ανάλογα με το γούστο σου. 

Δες ακόμα:

Τα tortoiseshell φέρνουν τα 90s στο μανικιούρ σου

Featured image: Style Skinner