Πολύχρωμες, εμπριμέ, με τακούνι ή χωρίς είναι αυτές που θα αντικαταστήσουν τις κλασικές μαύρες μπότες σου. Ακολούθησε τις παρακάτω ιδέες για να ανανεώσεις τη συλλογή παπουτσιών σου.

Διαχρονικά, οι μαύρες μπότες είναι αναπόσπαστο κομμάτι των outfit σου αφού είναι αυτές που σε έβγαλαν από τη δύσκολη θέση αμέτρητες φορές. Είναι άνετες, κομψές και κολακεύουν κάθε τύπο σώματος. Παρόλα όμως τα θετικά τους στοιχεία δε μας προσφέρει την πρωτοτυπία που θα θέλαμε.

Φέτος η μόδα προστάζει ανατρεπτικά σχέδια στις μπότες. Ψηλές πάνω από το γόνατο, χρωματιστές, με κεντήματα, δερμάτινες, υφασμάτινες και σε πρωτότυπα χρώματα. Οι παρακάτω μπότες μπορεί να συνδυαστούν πολύ εύκολα και πολλές φορές με τα καθημερινά σου outfits.  Θα τις φορέσεις όσο εύκολα φοράς τις κλασσικές σου μαύρες μπότες!

Et voilà!

1-small

2-small

Αντί για μαύρο λευκό! Το λευκό είναι ακόμη ένα χρώμα που ταιριάζει σε αρκετούς συνδυασμούς. Μπορείς να επιλέξεις σε ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο ή και σε unkle boots.

3-small

Οι ταμπά μπότες είναι all time classic. Τις αγαπάμε ιδιαίτερα και μπορούμε να τις επιλέξουμε σε δέρμα, suede και βελούδο.

4-small

Animal print! Τόλμησε το σε ένα mix&match ή με ένα total black outfit.

5-small

Τα metallics είναι τάση τελευταία. Εμείς σου το προτείνουμε ανεπιφύλακτα για μια updated εμφάνιση.

7-small

6-small

Γενικά αγαπάμε το μπορντό τα τελευταία χρόνια και τώρα μπορούμε να το επιλέξουμε και στις μπότες. Ψηλοτάκουνες ή μη, είναι από τις αγαπημένες μας.

9-small

8-small

Οι ebroidered μπότες. Μπορείς να τις επιλέξεις σε μαύρο χρώμα αλλά και σε πιο έντονες αποχρώσεις.

10-small

Οι sock boots είναι οι νέες must-have μπότες που πρέπει να αποκτήσεις και το μπεζ ίσως να είναι η ιδανικότερη χρωματική επιλογή.