Η σχέση των Bitcoin πολυεκατομμυριούχων με τα streetwear brands

Η σχέση των Bitcoin πολυεκατομμυριούχων με τα streetwear brands

Στο GQ δημοσιεύθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο το οποίο πραγματεύεται τη στενή σχέση των νεαρών πολυεκατομμυριούχων που ασχολούνται με το cryptocurrency με τα streetwear brands. Στο πλαίσιο του αφιερώματος μίλησε ένας 19χρονος ο οποίος μέσω της ενασχόλησής του με το Bitcoin καθώς και με τα καταστήματα που δέχονται πληρωμές μέσω ψηφιακών νομισμάτων κατάφερε να κερδίσει πολλά εκατομμύρια.

Ο 19χρονος  Erik Finman θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο ενός ντοκιμαντέρ του CNBC το οποίο θα αφορά τις ζωές ανθρώπων που έγιναν εκατομμυριούχοι μέσω των Bitcoin. «Όταν ξυπνάω βρίσκομαι κάτω από την κουβέρτα μου αξίας εκατοντάδων δολαρίων, σηκώνομαι και φοράω τα Yeezys παπούτσια μου ενώ αμέσως μετά πλένω τα δόντια μου με μια Supreme οδοντόβουρτσα», δήλωσε στο GQ.

Image: el.ozonweb.com

Image: el.ozonweb.com

Αν και ο Finman ισχυρίστηκε πως η παραπάνω δήλωση έγινε για πλάκα, έχει παρατηρηθεί μια στενή σχέση ανάμεσα στους νέους πολυεκατομμυριούχους των Bitcoin και το streetwear. Οι νέοι μαθαίνουν να επενδύουν μέσω των ψηφιακών νομισμάτων, συσσωρεύοντας πλούτη και ξοδεύοντάς τα σε σπάνια streetwear items που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι λάτρεις της μόδας.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

featured image: businessinsider.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.