Η λιστα του αναγνωστη

''Το όνομα μου είναι Ηρώ Ρόση. Είμαι μηχανικός γεωτεχνολόγος. Αν κ με έχει κερδίσει ο χώρος της μόδας. Θα με βρείτε να εργάζομαι στα H&M. Στην βιβλιοθήκη μου θα βρείτε όλα τα βιβλία του Gabriel Garcia Marquez του σημαντικότερου εκπροσώπου του μαγικού ρεαλισμού.

first  

** Αν ο θεός μου δώριζε ένα κομμάτι ζωή θα ντυνόμουν λιτά θα ξάπλωνα μπρούμυτα στον ήλιο αφήνοντας ακάλυπτο οχι μόνο το σώμα μου αλλά και την ψυχή μου. Θεέ μου αν μπορούσα θα εγραφα το μίσος μου πάνω στον πάγο και θα περίμενα να βγει οήλιος . Θα ζωγράφιζα με ένα όνειρο του Βαν Γκογκ πάνω στα άστρα ένα ποίημά του Μπενεντοέλ κ ένα τραγούδι του Σερράτ θα ήταν η σερενάτα που θα χάριζα στη σελήνη.

** Στους τοίχους μου θα βρείτε φωτογραφίες του Helmut Newton και του Misa Gordin. Στο σκληρό δίσκο μου θα βρείτε όλες τις ταινίες του Γαλλικού κινηματογράφου. Αγαπημένος προορισμός το Βερολίνο. Αυτός ο αρμονικός συνδιασμός του underground και τις πολυτέλειας μου πάει.

**Αγαπημένα φαγητό λιγκουίνι με σολωμό κ κάππαρη (rizzari 22). Ανυπομονώ να έρθει το φθινόπωρο, ελπίζω δροσερό ώστε να θέλω να κλειστώ στο αγαπημένο μου σινεμά petit palai, να δω φίλους κ να μπω σε ατέρμονες συζητήσεις μετά από πολύ κόκκινο κρασί, να χορέψω αργεντίνικο τάνγκο υπό τους ήχους των bajofondo και τέλος να υπενθυμίζω συνεχώς στον εαυτό μου **dont forget to play**

Εικαστικό: Βασίλης Αγιώτης

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.