Υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μας που το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να ακούσουμε μια ενθαρρυντική λέξη. Να υπάρξει κάποιος άνθρωπος που θα μας δώσει τη δύναμη να κάνουμε αυτό που τόσο φοβόμαστε. Ή που θα μας πει ότι δεν πειράζει που απέτυχες αυτήν τη στιγμή, θα τα καταφέρεις αργότερα.

Σου έχει τύχει ποτέ να ανοίξεις ένα fortune cookie, να διαβάσεις το χαρτάκι σου και να πεις ”ναι, αυτό ήθελα να ακούσω”. Ανάλογα με το ζώδιό μας έχουμε και διαφορετικές ανάγκες. Είναι διαφορετικές οι λέξεις που θα μας ενθαρρύνουν, θα μας εμψυχώσουν και θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε.

Εάν υπήρχε μία μόνο ενθαρρυντική συμβουλή ανάλογα με το ζώδιό σου ποια θα ήταν αυτήν τη στιγμή;

Κριός: 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Θα το ξεπεράσεις και αυτό. Αυτό το άγχος δεν πρόκειται να διαρκέσει για πάντα. Αυτή η κατάσταση είναι μόνο προσωρινή. Σε λίγους μήνες, αυτός ο πόνος θα είναι ανάμνηση.

Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Αυτήν τη στιγμή, τα πράγματα μπορεί να είναι χάλια, αλλά θα εκπλαγείς από τον εαυτό σου. Θα πετύχεις μεγάλα πράγματα. Θα συνεχίσεις να κάνεις βήματα προς τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν.

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Δεν θα νιώθεις για πάντα σαν να έχεις χαθεί. Δεν θα νιώθεις πάντα μόνη σου. Μόλις καταλάβεις τι θέλεις από αυτόν τον κόσμο θα το πάρεις.

featured photo: Twenty20.com/CCCervantes