”Η Δύναμη της προσφοράς” προσέφερε τρόφιμα σε 4.000 οικογένειες ενόψει Πάσχα. 

Τον ”Κόμβο Αλληλεγγύης Πολιτών” επισκέφθηκε η Έμη Λιβανίου με την μη κερδοσκοπική οργάνωση που διατηρεί ”Η Δύναμη της προσφοράς” και προσέφεραν σε 4.000 οικογένειες-δικαιούχους αρνιά και κατσίκια για το Πάσχα.

Επίσης με την στήριξη των εταιρειών SCA HYGIENE PRODUCTS, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε και ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ προσέφεραν είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, τρόφιμα, τσουρέκια, καθώς και τα απαραίτητα παραδοσιακά είδη για το Πασχαλινό τραπέζι.

 

 

Κόμβος Αλληλεγγύης Πολιτών ονομάζεται η νέα κοινωνική υπηρεσία που δημιούργησε ο Δήμος Αθηναίων, με σκοπό τη στήριξη και την κάλυψη βασικών αναγκών των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Με στέγη το παλαιό Φρουραρχείο απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης, ο Κόμβος ξεκίνησε να λειτουργεί από τον περασμένο Ιούλιο και οι δικαιούχοι-εγγεγραμμένοι αυτή τη στιγμή ανέρχονται στους 4.000. 

Ελένη Κατσούλη Αντιπρόεδρος ΚΥΑΔΑ του Δήμου Αθηναίων, Έμη Λιβανίου Εκδότης – Δημοσιογράφος «Η Δύναμη της Προσφοράς», Νικόλαος Κόκκινος Πρόεδρος ΚΥΑΔΑΗ μη κερδοσκοπική οργάνωση ”Η Δύναμη Της Προσφοράς” και η Έμη Λιβανίου προχώρησαν στην πρωτοβουλία να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης, χρήματα και τρόφιμα  μέσω εθελοντών, οργανισμών, ιδρυμάτων και εταιρειών που προσφέρουν κοινωφελές έργο, οι οποίοι προβάλλονται και στο αντίστοιχο ετήσιο λεύκωμα που εκδίδει η ίδια για τρίτη συνεχή χρονιά και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Αντιστοίχως το περσινό Πάσχα προσέφεραν σε 700 μαθητές που αντιμετώπιζαν προβλήματα σίτισης τα απαραίτητα για ένα μήνα. Με μεγάλη χαρά φέτος με την βοήθεια των ΕΛΤΑ εγκαινιάζεται καινούργιος τρόπος προσφοράς για τους ηλικιωμένους και όσους έχουν βρέφη στο σπίτι. Με φορτηγάκι των ΕΛΤΑ τα αρνιά και τα τρόφιμα παραδίδονται στο σπίτι του δικαιούχου με πολύ αγάπη και κυρίως με απόλυτη αξιοπρέπεια για τον δικαιούχο.
Αγγελική Μοτσάκη Διευθύντρια Επικοινωνίας Super Market  Μαρινόπουλος Έμη Λιβανίου Εκδότης – Δημοσιογράφος «Η Δύναμη της Προσφοράς», Νικόλαος Κόκκινος Πρόεδρος ΚΥΑΔΑ Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου της Αθήνας. Πηγή: cosmo.gr