• οι κριοί είναι απαιτητικοί στη διατροφή τους και αναζητούν τη γεύση. Τους αρέσουν ιδιαιτέρως οι ξηροί καρποί.
 • οι ταύροι αγαπούν το καλό φαγητό και θεωρούν την τροφή διασκέδαση. Φέρονται συχνά παρορμητικά σε προτάσεις για βραδινές εξόδους που περιλαμβάνουν φαγητό και θέλουν να συνδυάζουν το φαγητό τους με κάποιο αλκοολούχο ποτό.
 • οι δίδυμοι αγαπούν και προσέχουν τον εαυτό τους και τη διατροφή τους, αλλά κάποιες φορές ζηλεύουν αν δουν κάποιον να τρώει και βγαίνουν από το πρόγραμμά τους. Επαναπαύονται εύκολα, ακόμα και με μικρή απώλεια βάρους.
 • οι καρκίνοι υποκύπτουν στις λιγουρίτσες τους και έχουν αδυναμία στο fast food. Την ίδια στιγμή όμως, στην καθημερινότητα προσέχουν πολύ την ποιότητα του φαγητού τους.
 • οι λέοντες δυσκολεύονται πολύ να έχουν περιορισμό στη διατροφή τους, αλλά και αυτοί λειτουργούν καλύτερα στη δίαιτα έχοντας στόχο.
 • οι παρθένοι έχουν μεγάλες διακυμάνσεις στο βάρος τους και ενώ είναι άτομα που αγαπούν την οργάνωση, στη διατροφή τους δεν υπάρχει
 • οι ζυγοί λοιπόν, τρώνε από τα νεύρα τους ή από τη στεναχώρια τους και δεν μπορούν να αντισταθούν στα τσιμπολογήματα και στα γλυκά. Τρώνε ακόμα και όταν δεν πεινάνε, έτσι για το χόμπυ και έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στα δροσερά ποτά πχ. μπύρα, cocktails και αναψυκτικά. Δυσκολεύονται να πάρουν την απόφαση να ξεκινήσουν διατροφή, αλλά όταν το κάνουν είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο τους.
 • οι σκορπιοί ξεσπάνε στο φαγητό και ενώ είναι ένα ζώδιο που έχει πείσμα, τα ψυχολογικά σκαμπανευάσματα χαλάνε το πρόγραμμα της διατροφής τους. Φέρονται αυτοκαταστροφικά γενικά και ειδικά στο θέμα της διατροφής κάνοντας υπερβολές (όλα ή τίποτα).
 • οι τοξότες δηλώνουν λαίμαργοι και λάτρεις του junk food! Επειδή αντιμετωπίζουν με πάθος το κάθε τι, δεν μπορούν εύκολα να ελέγξουν το φαγητό και το απολαμβάνουν. Παθιάζονται όμως και με την εμφάνισή τους και αυτό τους κινητοποιεί για να κάνουν δίαιτα.
 • οι αιγόκεροι όταν βάζουν ένα στόχο τον καταφέρνουν και αυτό ισχύει και για τη δίαιτα, αρκεί να μη χρειαστεί να πιεστούν για μεγάλο χρονικό
 • οι υδροχόοι δηλώνουν το πόσο σημαντικό είναι για αυτούς το να έχουν ένα στόχο.
 • οι ιχθύς ως συναισθηματικά ζώδια, όταν είναι καλά δε σκέφτονται καθόλου το φαγητό. Η αχίλλειος πτέρνα τους είναι τα τυριά και τα γλυκά.
Αν δε θες να βασιστείς στα ζώδια και θες μια πιο χειροπιαστή λύση: Το XL-S Medical αποτελεί πάντα πιστό σου σύμμαχο σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Το 1ο προϊόν που μειώνει την πρόσληψη θερμίδων από τα κύρια συστατικά: υδατάνθρακες, σάκχαρα & λίπος.

Με φυσικό ενεργό συστατικό από φυτικές ίνες και σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνες Α, D και Ε θα σε βοηθήσει να χάσεις έως και 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι μόνο με δίαιτα! Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι δεσμεύει διατροφικό λίπος και το αποβάλλει φυσικά από τον οργανισμό με αποτέλεσμα μεγαλύτερη απώλεια βάρους. Παράλληλα όμως, προκαλεί αίσθημα κορεσμού και έτσι μειώνεται η όρεξη αλλά και η επιθυμία για «τσιμπολογήματα»! 

omega-pharma-xl-s-medical-fat-binder-90sticks

Η Δώρα είναι μία από αυτές τις καθημερινές γυναίκες που έβαλε στόχο το αδυνάτισμα, τα κατάφερε και μας αφηγείται την ιστορία της: 

Βρείτε την σειρά Xl – S Medical εδώ