Όλοι περιμέναμε ότι μέχρι τώρα θα είχε ήδη κυκλοφορήσει η 2η σεζόν του Euphoria. Οι δημιουργοί της σειράς όμως αναγκάστηκαν να αλλάξουν τα πλάνα τους, μιας και τα γυρίσματα καθυστέρησαν αρκετά λόγω της πανδημίας. Δεδομένου ότι ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό, το πιο πιθανό είναι ότι η πρεμιέρα της 2ης σεζόν θα συμβεί είτε στο τέλος αυτής της χρονιάς είτε στις αρχές του 2022. Μέχρι τότε, οι δημιουργοί και το καστ της σειράς έχουν βρει ποικίλους τρόπους για να μας κάνουν να ασχολούμαστε διαρκώς μαζί της.

Η αρχή έγινε με τα δύο special επεισόδια και συνεχίστηκε με μία σειρά βιβλίων από την Α24

Τα δύο special επεισόδια που κυκλοφόρησαν έφεραν στο επίκεντρο την Rue και την Jules αντίστοιχα. Μπορέσαμε να μπούμε λίγο βαθύτερα στους κόσμους τους και να τις καταλάβουμε λίγο καλύτερα. Ωστόσο, κανείς δεν έχει την υπομονή να περιμένει άλλον έναν χρόνο για την επόμενη σεζόν και εκεί στην Α24 το γνωρίζουν πολύ καλά.

Έτσι, κυκλοφόρησε ένα σετ 8 βιβλίων που μας ταξιδεύει σε όλη την δημιουργική διαδικασία πίσω από τη σειρά. Σε αυτό συμμετέχει τόσο ο Sam Levinson, όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές. Από τους ενδυματολόγους μέχρι το καστ, όλοι συνετέλεσαν στο να δημιουργηθεί το σύμπαν του Euphoria.

euphoria
A24

H Hunter Schafer είχε μία διαφορετική προσέγγιση σε αυτό το βιβλίο

Όπως είχε αναφέρει η ίδια σε συνεντεύξεις της, την πρώτη καραντίνα την πέρασε κλεισμένη στο σπίτι δημιουργώντας διαρκώς. Εφόσον δεν μπορούσε να είναι δημιουργική στη δουλειά της με τον οποιοδήποτε τρόπο, ξεκίνησε να γράφει και να σχεδιάζει ότι την ενέπνεε. Κάπου εκεί δημιούργησε κι έναν αλλιώτικο κόσμο του Euphoria, όπως αυτός ήταν στο δικό της μυαλό.

Έτσι, μία σειρά σκίτσων της έχει συμπεριληφθεί στα νέα αυτά βιβλία υπό τον τίτλο “I Feel Something”. Εκεί η ίδια έχει σχεδιάσει τόσο την Jules όσο και μερικές διαφορετικές εκδοχές του τίτλου του Euphoria. H άνεση της να καταπιαστεί με κάτι τέτοιο, οφείλεται κυρίως στο ότι εκείνη μεγάλωσε με στοίβες κόμικς δίπλα της. Αναπόφευκτα, τώρα κάθε φορά που θέλει να ξεδώσει και εκτονώσει τις ιδέες της, στρέφεται προς τις τέχνες, το σχέδιο και το γράψιμο. Μέσα από αυτά τα σχέδια έχουμε κι εμείς πλέον την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τόσο την Jules του Euphoria, αλλά και την Hunter Schafer πίσω από αυτήν.

featured image: Eddy Chen | HBO