Είναι γεγονός πως για μια προσεγμένη ανδρική εμφάνιση, δεν αρκεί κάποιος να ασχοληθεί μόνο με το τι θα φορέσει ή με το πώς θα συνδυάσει τα εκάστοτε ρούχα και αξεσουάρ. Ένας “κύριος” οφείλει να φροντίζει τον καλλωπισμό και την περιποίηση της εμφάνισής του.

HOMMER-3

Το It’s a MAN’s Class τηρεί την υπόσχεσή του να ανακαλύψει και να αποκαλύψει όλα τα απαραίτητα ανδρικά μυστικά.

Έχοντας ο ίδιος μούσι, αντιλαμβάνομαι πλήρως τη δυσκολία που αντιμετωπίζει κάποιος θέλοντας να τιθασεύσει το τριχωτό του προσώπου του. Είχα την τύχη να δοκιμάσω το απόλυτο kit για grooming, των προϊόντων Hommer, το οποίο περιποιήθηκε το μούσι μου με αποτελεσματικότητα, ενώ έχοντας ένα ιδιαίτερο, αλλά ταυτόχρονα διακριτικό άρωμα, προσέδωσε μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Το kit περιέχει σαμπουάν, λάδι και υγρά μαντιλάκια καθαρισμού για το μούσι.

Το όνομα Hommer προέρχεται απο τον αρχαίο έλληνα επικό ποιητή Όμηρο (στα αγγλικά Homer) και τη γαλλική λέξη Homme που σημαίνει άνδρας. Το όνομα εκφράζει την ελληνικότητα, τη σύγκλιση της σοφίας με την πρακτικότητα και την ταύτιση του grooming με την αποτελεσματικότητα.

Πέντε λόγοι για να προτιμήσει κάποιος τα προϊόντα Hommer:

  1. Η ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ των αρίστης ποιότητας δερματολογικά ελεγμένων συστατικών.
  2. Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στη σύνθεση των προϊόντων Hommer.
  3. H EΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, την οποία εγγυάται η εξειδικευμένη ομάδα της Hommer.
  4. Η ΦΙΝΕΤΣΑ, η οποία αποτελεί συνειδητή επιλογή της εταιρίας μέσω του χαρακτηριστικού αρώματος των προϊόντων Hommer.
  5. Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, με επιρροή από την αρχαία ελληνική ιστορία και μυθολογία, δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια θεϊκή εμπειρία περιποίησης του συμβόλου αρρενωπότητας και σοφίας, τα γένια.

Η γνωριμία μου με τα προϊόντα Hommer ήταν για εμένα μια ευχάριστη έκπληξη, τόσο για την ποιότητά τους, όσο και για την υπέροχη και ιδιαίτερη προσέγγισή τους.

HOMMER-20

Γνωρίστε κι εσείς τα Hommer στο site τους: http://www.hommer.gr/

(Original blog post: http://www.itsamansclass.com/2016/03/17/hommer-divine-grooming-for-men/)

Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης