Από το υπέρλαμπρο τρομακτικό δείπνο της Kylie Jenner, έως την αμφιλεγόμενη εμφάνιση της Hillary Duff με τον νέο της φίλο στο πάρτι του Casamigos, φέτος έχουμε μερικά αρκετά εντυπωσιακά δείγματα κοστουμιών από τους ‘αγαπημένους’ του Hollywood.

halloween-2

H King Kylie, όπως αυτοαποκαλείται μας χάρισε κάποιες απολαυστικές exclusive στιγμές από τα πάρτι της, δείχνοντας πόσο πολύ απόλαυσε τον ρόλο της la muerta οικοδέσποινας στο prive δείπνο για τους φίλους της με την αδελφή της να την συνοδεύει ως μια γλυκιά μα αισθησιακή γκοθ μούσα. Αργότερα έκανε την αποκάλυψη του δεύτερου κοστουμιού της, και εξέφρασε σε όλους του φαν της την επιθυμίας της να παραμείνει για λίγο ακόμη μια δεύτερη Xtina, ντυμένη ως Christina Aguilera στο γνωστό dirrty.

kylie-jenner9

Επίσης είδαμε τον Colton Haynes να μεταμορφώνεται σε Miss Piggy. Δίνοντας την δική του διαστρεβλωμένη εικόνα στην κλασσική χαρακτήρα και αφήνοντας μας άφωνους με το εκπληκτικό makeup αλλά και την αληθοφάνεια των προσθετικών μελών που χρησιμοποίησε.

1030-colton-inset-810x960

Ωστόσο ακόμη μια αδελφή Kardashian έμελε να κλέψει την παράσταση κάνοντας τόσο μια εκρηκτική εμφάνιση όσο και μια έμμεση δήλωση στον πρώην σύζυγο της Scott Disick. Στο πάρτι του Bootsy Bellows εμφανίστηκε ως μια άλλη ματωμένη νύφη, μεταμφιεσμένη σε zombie bride φορώντας μόνο κάποια βασικά εσώρουχα της επιδεικνύοντας έτσι τόσο την αγαλματένια σιλουέτα της όσο και το τι χάνει ο πρώην.

spl1383726-004-1477849470

Η Hillary Duff έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με τον νέο της φίλο στο πάρτι του Casamigos ντυμένη ως σέξι προσκυνήτρια με τον δεσμό της εμφανιζόμενο ως ινδιάνο κάτι που δεν άρεσε τόσο ούτε στους φαν αλλά ούτε και στην υπόλοιπη διαδικτυακή κοινότητα, καθώς εκτός του ότι απέσπασε κάποια πολύ αρνητικά σχόλια, η παραδοσιακή ινδιάνικη ενδυμασία έχει γίνει ένα αρκετά αμφιλεγόμενο θέμα στην Αμερική.

gettyimages-618934924-1-1477764691