Πριν από μερικά χρόνια τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στην ταινία “I Am Legend”. Λίγο αργότερα, κάπου στα 10 της, μας εντυπωσίασε με τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ποπ σκηνής με το “Whip My Hair”. O Will και η Jada Pinkett Smith αισθάνονται κομματάκι περισσότερο περήφανοι για τη 15χρονη πλέον Willow, αφού φέτος έγινε η αγαπημένη του Karl Lagerfeld και τον οίκο Chanel.

Willow Smith Savoir Ville

Η Willow Smith, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην παρουσίαση της ready-to-wear συλλογής για το φετινό φθινόπωρο του οίκου Chanel στο Παρίσι. Φορώντας τη “Chanel Ninja” ολόσωμη μαύρη φόρμα της και με το ύφος της έφηβης που δε δέχεται το ‘όχι’ για απάντηση, τράβηξε τα βλέμματα τα φωτογράφων και έδειχνε να το απολαμβάνει. Μετά το show η νεαρή τραγουδίστρια ευχαρίστησε τόσο τον Karl Lagerfeld όσο και το crew του οίκου με το εξής ποστ στο facebook: “Ευχαριστώ τον Karl Lagerfeld καθώς και όλη την ομάδα του οίκου Chanel που επεδίωξαν να διευρύνουν τις αντιλήψεις που ίσχυαν μέχρι τώρα όσον αφορά την ομορφιά, επιλέγοντας εμένα ως τη νέα πρέσβειρα του οίκου. Είναι τιμή μου.”

Willow Smith Savoir Ville

Μερικά χρόνια και μερικές στιλιστικές αλλαγές αργότερα, το χαριτωμένο κοριτσάκι  μετατράπηκε σε ένα από τα πιο cool τυπάκια της βιομηχανίας της μόδας, που για χάρη του ένας οίκος τόσο κλασικός “εκσυγχρονίστηκε” σύμφωνα με τις επιταγές της “νέας μόδας” , εντάσσοντας στο δυναμικό του νέα, φρέσκα πρόσωπα όπως η 15χρονη  Willow.