Φλερτάρω, συνέχεια, όπου βρεθώ, με όποιον μου κάνει αυτό το κλικ που λέμε. Σου φτιάχνει η μέρα και φτιάχνεις και την ημέρα και ενός αγνώστου. Από το απλό, παιχνιδιάρικο βλέμμα, μέχρι και τις πρώτες ατάκες που ανταλλάσσετε. Ποιες όμως θα μπορούσαν να είναι οι κατηγορίες φλερτ;

1.    Φλερτ με το καλημέρα: πραγματοποιείται σε στάσεις λεωφορείων, στους συρμούς του μετρό, στο φανάρι που περιμένεις να ανάψει πράσινο. Συνήθως είναι κλεφτές ματιές στην αρχή και ανάλογα τον χρόνο που έχεις συναγωνίζεσαι ποιος θα κρατήσει το βλέμμα του παραπάνω πάνω στον άλλο, ανάλογα με τη στάση που κατεβαίνεις ή πόσο γρήγορα ανάβει το φανάρι . Ευχάριστος τρόπος να ξεκινάς τη μέρα σου!

2.    Φλερτ στη δουλειά: με τον γλυκούλη συνάδελφο, με το παιδί που παραγγέλνεις καφέ. Διακριτικό τις περισσότερες φορές λόγω χώρου εργασίας, αλλά σίγουρα με παραπάνω χρόνο για έξυπνες ατάκες και πιασιάρικα σχόλια, αρκετά για να σε χαλαρώνουν μέσα στο άγχος των εργασιακών σου υποχρεώσεων.

3.    Φλερτ στο σούπερ – μάρκετ: με το αγόρι στον πάγκο των τυριών. « δέκα φέτες τυρί του τοστ light παρακαλώ» – « θα θέλατε να δοκιμάσετε και από αυτό το νέο τυρί που παραλάβαμε μόλις;» – « ξέρετε προσέχω λίγο και τρώω μόνο light» – « μα γιατί; Δεν έχετε ανάγκη εσείς!». Πόσο cute; « βάλε μου είκοσι φέτες , γράψε και τον αριθμό του τηλεφώνου σου πάνω». Λέμε τώρα, αλλά το κομπλιμέντο σου το πήρες!

4.    Φλερτ στο ποτό: εδώ θα κάνω δύο υποκατηγορίες =>

•    Το to know us better φλερτ: σε διπλανή παρέα, νέο αίμα στη δική σου παρέα, με ένα έντονο βλέμμα δικό σου παίρνει το πράσινο φως και έρχεται να σου μιλήσει. Ευγενικός, προσιτός, σε ρωτάει πώς σε λένε, αν σε έχει ξαναδεί κάπου, αν έρχεσαι πρώτη φορά στο μαγαζί και πόσο ωραία μουσική παίζει, με τί ασχολείσαι, πού μένεις και η βραδιά κλείνει με ανταλλαγή τηλεφώνων για να βρεθείτε να πάτε σε ένα άλλο μαγαζί που ξέρει που παίζει την ίδια μουσική αλλά με πιο ωραία κοκτέιλ.

•    Το σε θέλω στο κρεβάτι μου απόψε φλερτ: πάλι μπορεί να είναι ένας άγνωστος που πίνει το ποτό του απέναντί σου ή new entry στη παρέα σου. Θα σε κοιτάξει με τρόπο λάγνο, δεν θα σου αφήσει ερωτήματα για το τί θέλει, σε προσεγγίζει έντονα, με το βλέμμα του κυνηγού που έχει δει το θήραμά του και πρέπει να το κάνει δικό του πάση θυσία, με την ανταλλαγή των ονομάτων σας έρχεται ακόμα πιο κοντά σου, σου μιλάει στο αυτί μόνο και διακριτικά αλλά με αυτοπεποίθηση το χέρι του κυλάει στη μέση σου. Δεν είσαι υποχρεωμένη φυσικά να υποκύψεις, μπορεί να μείνετε στην ανταλλαγή τηλεφώνων, διαφορετικά εφόσον θες και εσύ, you go girl!

Το φλερτ είναι μια από τις χαρές της ζωής, έχει στάδια και διακυμάνσεις, ανάλογα τη φάση που βρίσκεσαι και εσύ και το άλλο άτομο, αλλά και το μέρος και τις συνθήκες που λαμβάνει χώρα. Μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση στο λεπτό, να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και να σε κάνει να ξεχάσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει έστω και για λίγο. Λένε ότι όταν φλερτάρουμε, όλες οι αισθήσεις μας κατευθύνονται προς τον δέκτη του φλερτ, οπότε εκείνη τη στιγμή το μόνο που έχεις στο μυαλό σου είναι πώς να φερθείς, τί να πεις για να είναι και το φλερτ επιτυχημένο. Οπότε μη το φοβάσαι, στη χειρότερη θα έχεις περάσει ευχάριστα την ώρα σου, στη καλύτερη μπορεί να γνωρίσεις και τον έρωτα της ζωής σου. Χαλάρωσε και απόλαυσε το!