Ένας από τα πιο δυνατά εξαγώγιμα προϊόντα της Ελλάδας στις μέρες μας, ο  Larry Gus, έχοντας στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες με διεθνείς παραγωγούς και εμφανίσεις σε stages του εξωτερικού, μοιράζεται μυστικά, συμβουλές και τεχνικές μεθόδους σε ένα απογευματινό Studio Science στο Μουσείο Μπενάκη, από το Red Bull Music Academy.

Το Red Bull Music Academy είναι ένα παγκόσμιο μουσικό ίδρυμα που έχει στόχο την προώθηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Γιορτάζει τη μουσική, την κουλτούρα της και τα υπέροχα μυαλά πίσω από αυτήν. Η Ακαδημία αυτή, έχει ως σκοπό να φέρει κοντά θρυλικούς μουσικούς, όπως οι Giorgio Moroder, Chuck D, Steve Reich, Sly & Robbie, Bernie Worrell, Mark Ronson, M.I.A., Q-Tip, Hot Chip, MF Doom, Ryuichi Sakamoto, RZA, Stephen O’Malley, Gilberto Gil και άλλους, και από το 1998 εως σήμερα, ταξιδεύοντας σε πόλεις όπως το Βερολίνο, το Κέιπ Τάουν, η Μελβούρνη, η Βαρκελώνη, το Σάο Πάολο, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη και το Τόκιο, να ψάχνει και επιλέγει νέα ταλέντα στο χώρο της μουσικής.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, ο Έλληνας καλλιτέχνης της  DFA Records, κουβαλώντας τις εμπειρίες του αλλά και τον εξοπλισμό του, θα δείξει μεθόδους, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα μοιραστεί εμπειρίες-σταθμούς από την έως τώρα πορεία του, όπως τη συμμετοχή του στο Red Bull Music Academy του Τόκιο το 2014. Έτσι, η νέα γενιά μουσικών που αγαπά να πειραματίζεται γύρω από πολλά και διαφορετικά μουσικά είδη, συνθέσεις και samples, θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε ένα Studio Science με περιορισμένες θέσεις, στο φουαγιέ του Μουσείου Μπενάκη.

p-20170216-07558_news

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα συμμετάσχουν στο Studio Science του Larry Gus, συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία σου εδώ. Σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να είσαι εκεί, το Red Bull Music Academy θα βιντεοσκοπήσει το session ως μέρος του Studio Science series, όπως έχει κάνει και με άλλους καλλιτέχνες, όπως με τους Four Tet,  Dorian Concept και Suzanne Ciani. Παρακολούθησε εδώ το Studio Science του Four Tet και μείνε συντονισμένος για το αντίστοιχο βίντεο του Larry Gus λίγο μετά το session.

Παρασκευή, 10 Μαρτίου από τις 19:00 έως τις 21:00. Αμέσως μετά, στις 21:30, ο Larry Gus θα περάσει από τη θεωρία στην πράξη με ένα open σε όλους live act σε ένα ασυνήθιστο –ακόμα και για εκείνον- venue.