Μια δεκαετία μετά το μεγάλο hit των Paramore (εκείνο του Twilight) επέστρεψαν με την ανακοίνωση του  καινούργιου τους άλμπουμ στις 12 Μαΐου. Πριν από αυτό όμως, οι Paramore μας έδωσαν ένα πρώτο single με όνομα “Hard Times” και είναι όσο 80ς χρειάζεται.

Το 2010 το συγκρότημα διαλύθηκε όταν τα δύο αδέρφια Josh και Zac Farro αποφάσισαν να αποχωρήσουν κατηγορώντας την Hayley Williams ότι χρησιμποιεί την μουσική του συγκροτήματος για δική της δημοσιότητα. Κάπως έτσι έγινε ένας μικρός πόλεμος, αφού έχασαν μέχρι και τον μπασίστα. Προσφάτως όμως, τα πράγματα άλλαξαν δραματικά και ο Zac Farro γύρισε πίσω στο πόστο του ως ντράμερ.

Τώρα, οι Paramore ξεφεύγοντας από την emo-pop μουσική και η Williams, ο Zac Farro, και ο κιθαρίστας Taylor York, παρουσιάζουν μια σειρά τραγουδιών που θυμίζουν μια λίγο πιο χαρούμενη pop μουσική. Σαν εκείνη των 80ς αφού το “Hard Times” είναι μια φούσκα αισιοδοξίας του μηνύματος που θέλουν να περάσουν. Γιατί “These are hard times for the world; we can all either choose to sink to the bottom and drown or fight for some air. At least Paramore is still breathing.”