Για να μην πέσεις στα συνήθη κλισέ, το Google Play (το ηλεκτρονικό κατάστημα της Google όπου μπορεί κανείς να βρει από ταινίες μέχρι e-books, μουσική & apps) θα γίνει το μυστικό όπλο σου με 4 ιδέες για όλους όσους αγαπάς.

1) Βιβλία με θέμα την αγάπη. Μπορείς να το κάνεις δώρο στην κολλητή σου ή στον εαυτό σου.

Screenshot 2015-02-12 16.55

2) Το Google Play μπορεί να ντύσει μουσικά τις ρομαντικές στιγμές σου με το αγόρι, με ένα album ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση. Το Love Compilation (πωλείται για € 5,99), περιλαμβάνει τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα love songs όλων εποχών από τον Ray Charles έως Frank Sinatra και τον Dean Martin μέχρι τη Marilyn Monroe.

Screenshot 2015-02-12 16.56

3) Ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος πέφτει Σάββατο και η αλήθεια είναι πως θα έχει πολλά ζευγαράκια εκεί έξω. Μπορείτε λοιπόν να μείνεις μέσα και να χαλαρώσεις με μία από τις αγαπημένες ταινίες του Google Play. Θα πείτε όχι στο απολαυστικό δίδυμο Sandler & Barrymore και την πρόσφατη ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούν, «Blended»; 

Screenshot 2015-02-12 16.54

4) Χαρίστε στην μαμά ή τον μπαμπά στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας με ταινίες, βιβλία, εφαρμογές, μουσική και παιχνίδια. Τις δωροκάρτες μπορείτε να προμηθευτείτε από Public, MediaMarkt, Seven Spots, interkiosk.

5) Αν είσαι μόνη σου αυτή την εποχή το Google Play έχει και πάλι λύση. Όλα τα app για να έχεις τα σωστά social media γνωριμιών. Ποτέ δεν ξέρεις που θα βρεις τον έρωτα!

Screenshot 2015-02-12 16.58