Μήπως σου θυμίζει κάτι το όνομα αυτό; Σωστά, γιατί η Kenya είναι κόρη της ηθοποιού Nastassja Kinski και του παραγωγού Quincy Jones. Επίσης, η Rashida Jones είναι ετεροθαλή της αδερφή.

Στο άρθρο αυτό θα μάθεις και άλλα πολλά για το 24χρονο μοντέλο.

kenya

Όταν ήταν ακόμα στην εφηβεία,η μητέρα της είχε προγραμματίσει να κάνει μια φωτογράφιση με θέμα “Μητέρες και κόρες”. Όμως ο φακός είχε στραφεί στην Kenya και έτσι, από μια πλάκα, η Kenya άρχισε να έχει την οικειότητα με τον φακό.

Κάποιους μήνες μετά, χωρίς καν να το καταλάβει, δέσποζε στην Vogue España.  Χρόνια μετά θα ευγνωμονεί αυτό το γεγονός διότι αυτό ήταν που την έκανε να αλλάξει όλη της η ζωή.

Παρόλο που μεγάλωσε στο Los Angeles και που θα φανταζόταν κανείς ότι τα φώτα και οι προβολείς ήταν κάτι το συνηθισμένο για αυτήν, η Kenya δηλώνει πως όλο αυτό ήταν πολύ παράξενο για την ίδια αφού δεν έχει μεγαλώσει σε τέτοιο περιβάλλον. Αντιθέτως από μικρή αγαπούσε τα άλογα και συνέχεια βρισκόταν σε κάποιο στάβλο κάνοντας ιππασία. Εξάλλου όνειρό της από μικρή ήταν να γίνει μια επαγγελματίας horse rider.

kenya-kinski-jones

Για όλες τις συνεργασίες της έχει δηλώσει: “Ο Karl Lagerfeld είναι καταπληκτικός. Η Chanel είναι μια μάρκα η οποία πάντα βρίσκει καινοτόμους τρόπους για να φέρνει μια σύγχρονη αίσθηση σε όλες τις συλλογές. Αγαπάω πολύ τους Alexander Wang, Hedi Slimane και φυσικά την Stella McCartney.

stella-mccartney-lorinda-jacket

Εκτός από όλα τ’άλλα η Kenya παλεύει για τα δικαιώματα των ζώων αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Πρόσφατα έχει με έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με όνομα ” Last Chance for Animals”. Και όπως έχει δηλώσει: ” Ακόμη και τα μικρά βήματα, κάνουν την διαφορά και ο κόσμος μπορεί να αλλάξει αν μείνουμε ενωμένοι.”

Μετά το πτυχίο δημοσιογραφίας από το “Loyola Marymount University”, σκοπεύει να σπουδάσει και φωτογραφία και γενικότερα αναζητεί συνεχώς καινούργιους τρόπους να εκφράσει την δημιουργικότητά της.