Το glittery eye θα κάνει όλη τη δουλειά και θα απογειώσει το make up σου. Παρακάτω θα βρεις όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Ξεκίνησε με καλή ενυδάτωση και τη βάση σου και συνέχισε με τα τρία βήματα:

Βήμα πρώτο: η σκιά ματιών

Μόλις τελειώσεις με το πρόσωπο σου, προχώρησε στα μάτια. Προετοίμασε τα βλέφαρά σου πριν από κάθε σκιά, χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου primer και στη συνέχεια χρησιμοποίησε μία κρεμώδη σκιά ματιών. Αν είναι πρωί διάλεξε μία καφέ σκιά που μπορεί να εφαρμοστεί με πινέλο ή με τα δάχτυλα, και μπορεί να τοποθετηθεί σε στρώσεις για ένα πιο ελαφρώς πιο σκούρο φινίρισμα, αν το προτιμάς. Άπλωσε σε όλο το βλέφαρο, αναμειγνύοντάς την πάνω από την πτυχή.

Βήμα δεύτερο: το καφέ liner

Στη συνέχεια, πάρε το αγαπημένο σου καφέ eyeliner, διότι μπορεί να απογειώσει κάθε μακιγιάζ ματιών. Εφάρμοσέ το κατά μήκος της άνω και κάτω γραμμής του ματιού και, στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το πινέλο στο αντίθετο άκρο. Έπειτα, σβήσε το λίγο κάτω από τη γραμμή των βλεφαρίδων σου. Αυτό δημιουργεί ένα αβίαστο smokey eye. 

Βήμα τρίτο: η λάμψη

Τέλος, το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η λάμψη με το glitter liner. Χρησιμοποίησε το πινέλο που συνοδεύει το προϊόν και, κρατώντας το πλαγίως, το πασπάλισε κατά μήκος του άνω βλεφάρου σου όσο πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων. Δεν χρειάζεται να έχεις σταθερό χέρι εδώ, και δεν πειράζει αν δεν είναι σούπερ-καθαρό, καθώς η λάμψη από μόνη της θα ξεχωρίσει και θα σβήσει κάθε ατέλεια. Πρόσθεσε την αγαπημένη σου μάσκαρα, κουνώντας το βουρτσάκι ακριβώς από τη ρίζα προς την άκρη για να πετύχεις εντυπωσιακές βλεφαρίδες, άρα και ένα εκθαμβωτικό βλέμμα και είσαι έτοιμη.

Δοκίμασε το Glitty Lid Shimmer Liquid Eyeliner, της Fenty ή το Glitter Goals Liquid Eyeshadow της Nyx.