*Παρακολούθησε τον διαγωνισμό μας στο Instagram και στο Facebook και πάρε μέρος για να κερδίσεις μία διήμερη διαμονή στη Σαντορίνη ή στην Άνδρο και μία έτοιμη, γεμάτη βαλίτσα μαζί με ένα φόρεμα Giorgia P.

Κάποιες φορές κλείνεις τα μάτια και ονειρεύεσαι τη θάλασσα. Άλλες ένα καταπράσινο λιβάδι, ή έναν άνθρωπο που αγαπάς πολύ, ή ανασύρεις μια αγαπημένη σου ανάμνηση του παρελθόντος. Κάποιες άλλες όμως, απλώς κλείνεις τα μάτια και ονειρεύεσαι χρώματα, και υφάσματα που ανεμίζουν. Για να κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα δημιουργήθηκε το κατάστημα Giorgia P, το οποίο μπορείς να βρεις σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, όπως η Γλυφάδα, η Κηφισιά και η Δάφνη.

Ποιο ήταν το κίνητρο για να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ρούχων;

Το κίνητρο ήταν η αγάπη για τη μόδα και η επικοινωνία με τους ανθρώπους.

Με βάση ποια κριτήρια κάνει τις αγορές της η σύγχρονη Ελληνίδα; Μετά την κρίση το shopping έχει γίνει μια πιο συνειδητή διαδικασία;

Η σύγχρονη ελληνίδα θέλει να είναι πάντα στη μόδα δαπανώντας όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα .Ναι, έχει γίνει πιο συνειδητή διαδικασία.

Θεωρείται η μέση ελληνίδα καλοντυμένη;

Η μέση ελληνίδα είναι καλοντυμένη.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgia P (@giorgiap_fashion) στις

Ποια είναι τα do και ποια τα don’t για να θεωρηθεί ένα outfit πετυχημένο;

Πετυχημένο θεωρείται ένα outfit όταν είναι ποιοτικό, κομψό, όταν το προσαρμόζεις στην προσωπικότητα και στο σώμα σου, ανάλογα με τη στιγμή της ημέρας. Ποτέ δεν πρέπει να φοράμε ρούχα που μέσα σε αυτά αισθανόμαστε αιχμάλωτοι της μόδας και που δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε.

Πιστεύετε ότι τα διάφορα προγράμματα σχετικά με τη μόδα που προβάλλονται στην TV έχουν επηρεάσει την οπτική της σύγχρονης Ελληνίδας; Αν ναι, έχει θετικό ή αρνητικό πρόσημο το γεγονός αυτό;

Ναι έχει επηρεάσει την ελληνίδα τα διαφορά προγράμματα που προβάλλονται στην τηλεόραση με θετικό πρόσημο.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgia P (@giorgiap_fashion) στις

Το Fast Fashion έχει κάνει το σύγχρονο άνθρωπο να προτιμά την ποσότητα από την ποιότητα. Πώς πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει μια στροφή και αλλαγή;

Δυστυχώς πολλοί προτιμούν την ποσότητα, η ποιότητα όμως είναι αυτή που μας κάνει να ξεχωρίζουμε για το ποιοι είμαστε και πως θέλουμε να ζήσουμε.

Υπάρχει κάποιο κομμάτι που έχετε ξεχωρίσει, από όλα όσα έχουν περάσει από το κατάστημά σας;

Έχω ξεχωρίσει ΠΟΛΛΑ!

Τι είναι η μόδα σε τρεις λέξεις;

Έκφραση, τέχνη, εξέλιξη.

Τι είναι γυναίκα σε τρεις λέξεις;

Αγάπη, ζωή, πειρασμός.

Αν είχατε μια συμβουλή να δώσετε σε όλες τις γυναίκες που τις αφορά το να είναι stylish ποια θα ήταν αυτή;

Το να ντύνονται όμορφα και κομψά όπως αρμόζει σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι αρκετό να κάνει τους άλλους να τις θυμούνται!

www.giorgiap.gr