Τον Απρίλιο του 2021, το καστ – συμπεριλαμβανομένων των Brianne Howey, Antonia Gentry, Felix Mallard και Sara Waisglass – ανακοίνωσε την ανανέωση της δεύτερης σεζόν της σειράς σε ένα ενθουσιώδες βίντεο στο YouTube.

Η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει 10 νέα ωριαία επεισόδια διάρκειας και θα αρχίσει να προβάλλεται την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023, από το Netflix.

Για να θυμηθείς, στο τέλος της πρώτης σεζόν, η έφηβη Ginny αποφασίζει να το σκάσει, μαζί με τον μικρό της αδερφό, Austin, ενώ το σκοτεινό παρελθόν της Georgia απειλεί το νέο της ξεκίνημα και τη σχέση της με τον δήμαρχο Paul Rudolf.

Τα επόμενα 10 επεισόδια θα θέσουν το βασικό ερώτημα: «Πώς ζεις με τη γνώση ότι η μητέρα σου είναι δολοφόνος;», αναφέρει η επίσημη περίληψη. «Γνωρίζοντας ότι ο Kenny –ο θετός της μπαμπάς– δεν πέθανε από φυσικά αίτια, τώρα η Ginny πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι η Georgia όχι μόνο σκότωσε, αλλά το έκανε για να την προστατεύσει. Η Georgia από την άλλη θα προτιμούσε πολύ το παρελθόν να μείνει στο παρελθόν, άλλωστε έχει να σχεδιάσει έναν γάμο! Αλλά, όλοι ξέρουμε ότι το παρελθόν της Georgia είναι ότι δεν μένει ποτέ θαμμένο για πολύ…»

Την 1η Δεκεμβρίου, το Netflix κυκλοφόρησε μερικές νέες φωτογραφίες από τη δεύτερη σεζόν, καθώς και ένα teaser που δείχνει την αντίδραση της Georgia καθώς συνειδητοποιεί ότι η κόρη της ξέρει τι έχει κάνει. «Αυτή η στιγμή είναι μια από τις πιο δυνατές στιγμές για τη Georgia», είπε η Fisher.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη & (@gngbts)

Ginny & Georgia Season 2 Cast

Οι παρακάτω χαρακτήρες του καστ επιβεβαιώθηκε ότι θα επιστρέψουν, αν και ενδέχεται να εμφανιστούν και ορισμένες νέες προσθήκες: Η Brianne Howey ως Georgia Miller Antonia Gentry ως Ginny Miller Diesel La Torraca ως Austin Miller Jennifer Robertson ως Ellen Baker Felix Mallard ως Marcus Baker Η Sara Waisglass ως Maxine “Max” Baker Scott Porterρ ως Mayor Paul Randolph Raymond Ablack ως Joe

Το τρέιλερ της 2ης σεζόν Ginny & Georgia

Στις 13 Δεκεμβρίου, το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της 2ης σεζόν του Ginny & Georgia. «Επιτέλους καταλαβαίνω γιατί η Georgia είναι πάντα σαν κυνηγημένη», λέει η Ginny στην αρχή του τρέιλερ. «Δεν ξέρω πώς το κάνει, συμπεριφέρεται σαν να είναι όλα φυσιολογικά. Και δεν μπορώ να μην νιώθω ότι όλα είναι λάθος». Στο τέλος του τρέιλερ, η Georgia αστειεύεται στην Ginny ότι σκότωσε κάποιον. «Αυτό δεν είναι αστείο», απαντά η Ginny, «Είναι λίγο αστείο» λέει η Georgia και ξεσπούν και οι δύο σε γέλια. Μόνο η Georgia ξέρει πώς να μετατρέψει τη δολοφονία σε μια στιγμή δεσίματος μεταξύ μητέρας και κόρης.