Απανταχού millennials θα σας στεναχωρήσω αλλά η Gigi Hadid και ο Zayn Malik χώρισαν. Πρώτη δημοσίευσε την είδηση η The Sun, αλλά αργότερα το πρώην ζευγάρι την επικύρωσε μέσω… Twitter.

Βασικά έκαναν κάτι παραπάνω από το να την επικυρώσουν απλά. Χρησιμοποίησαν τις “δηλώσεις” αυτές για να μιλήσουν με όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλο, κάνοντας τον χωρισμό να φαίνεται η πιο cool διαδικασία στον κόσμο. Θα μου πεις, γιατί να έχουν hard feelings; Είναι δύο από τους πιο όμορφους ανθρώπους στον πλανήτη που πέρασαν δυο ολόκληρα χρόνια μαζί διασκεδάζοντας και ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο.

Η Gigi κι εγώ είχαμε μια σχέση γεμάτη αγάπη και διασκέδαση, που σήμαινε πολλά για εμένα. Και σέβομαι και λατρεύω απεριόριστα τη Gigi σαν γυναίκα και σαν φίλη”, έγραψε ο Malik στο Twitter.Έχει τόσο υπέροχη ψυχή. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους fans μας που σεβάστηκαν αυτή τη δύσκολη για εμάς απόφαση και την ιδιωτικότητά μας αυτό τον καιρό. Ευχόμαστε το νέο αυτό να είχε μαθευτεί από εμάς πρώτα. Σας αγαπάμε όλους. xZ“.

Βέβαια, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε ό,τι έγραψε η Gigi στο Twitter: “Οι δηλώσεις χωρισμού συχνά φαίνονται απρόσωπες γιατί δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν όσα βιώνουν δύο άνθρωποι μαζί μέσα σε μερικά χρόνια… όχι μόνο στη σχέση, αλλά στη ζωή γενικότερα”, είπε. “Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την αγάπη, το χρόνο και τα μαθήματα ζωής που μοιραστήκαμε εγώ και ο Ζ. Δε θέλω τίποτα παρά τα καλύτερα για εκείνον και θα συνεχίζω να τον στηρίζω ως ένα φίλο για τον οποίο τρέφω απεριόριστο σεβασμό και αγάπη. Όσο για το μέλλον, ό,τι είναι γραφτό να συμβεί, θα συμβεί.

Όλο αυτό δίνει την αίσθηση πως είναι κάτι παραπάνω από έναν γλυκό και φιλικό χωρισμό. Μας κάνει να πιστεύουμε πως έγραψαν τα tweets τους αγκαλιά στον πρώην κοινό τους καναπέ πίνοντας κρασί.  Δεν ξέρω για εσένα, εγώ πάντως μόλις απέκτησα #BreakupGoal.
featured image: thecut.com