Έχεις ακούσει ποτέ για το κύπελλο περιόδου; Το κύπελλο περιόδου είναι ο νέος τρόπος φροντίδας και περιποίησης της περιόδου μας.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται στην αρχή, το κύπελλο έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα, όσον αφορά την υγεία μας, το περιβάλλον, την άνεση κατά την διάρκεια της περιόδου! Εμείς βρήκαμε το οργανικό κύπελλο περιόδου και σου το παρουσιάζουμε διεξοδικά!

Το κύπελλο περιόδου OrganiCup είναι ένα προϊόν υγιεινής, κατασκευασμένο αποκλειστικά από οργανική ιατρικής κλάσης μαλακή σιλικόνη, είναι πιστοποιημένο υπο-αλλεργικό, vegan friendly και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Η εφαρμογή του μοιάζει πολύ με την χρήση του ταμπόν καθώς χρησιμοποιείται και αυτό ενδοκολπικά.

Ποιες όμως είναι οι διαφορές τους? Γιατί το οργανικό κύπελλο περιόδου OrganiCup είναι καλύτερο;

#Πιο υγιεινό

Το OrganiCup εισάγεται στον κόλπο, μένει εκεί και συλλέγει το αίμα μας, χωρίς να αλληλοεπιδρά με το περιβάλλον. Αντίθετα, τα ταμπόν απορροφούν το αίμα, και μαζί με αυτό, όλες τις φυσιολογικές εκκρίσεις και την υγρασία με αποτέλεσμα να αλλάζουν τις φυσιολογικές συνθήκες του κόλπου, προκαλώντας ξηρότητα και δημιουργώντας περιβάλλον πιο ευάλωτο σε λοιμώξεις και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

#Χωρίς χημικά πρόσθετα και υπολείμματα

Το κύπελλο περιόδου Organicup αποτελείται από ιατρικής κλάσης σιλικόνη και, σε αντίθεση με τα άλλα είδη γυναικείας υγιεινής, δεν περιέχει χημικά πρόσθετα. Το OrganiCup είναι 100% απαλλαγμένο από λευκαντικό, κόλλα, άρωμα, λοσιόν ή οτιδήποτε δεν ανήκει στο σώμα μας. Δεν αφήνει υπολείμματα από βαμβάκι και ίνες μέσα στον κόλπο

#Πιο άνετο

Το κύπελλο περιόδου OrganiCup μπορεί να συλλέξει την ποσότητα αίματος που συλλέγουν έως και 3 μεγάλα ταμπόν. Μπορούμε να το φοράμε συνεχόμενα έως και 12 ώρες και να το αδειάζουμε μετά. Για να ξεχάσουμε την περίοδο ακόμα και την πιο γεμάτη μέρα μας!

#Δεν προκαλεί Σύνδρομο Τοξικού Σοκ

#Κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες και ασφαλές στην χρήση του Το κύπελλο περιόδου ΟrganiCup είναι πιστοποιημένο Allergy Certified, Vegan Friendly. Η σιλικόνη, προέρχεται από ένα φυσικό στοιχείο που βρίσκουμε στη φύση, το πυρίτιο.

#Οικολογικό

…αν σκεφτούμε των όγκο των αποβλήτων που δημιουργούνται από την χρήση των γυναικείων προϊόντων υγιεινής. Κάθε γυναίκα καταναλώνει περίπου 150κιλά ταμπόν ή σερβιέτας κατά τη διάρκεια της ζωής της, οπότε καταλαβαίνουμε πόσο ρυπαίνεται το περιβάλλον μας. Το OrganiCup επαναχρησιμοποιείται και δεν θα χρειαστεί να αντικατασταθεί για τουλάχιστον 2 χρόνια. Το υλικό του είναι απόλυτα ασφαλές για το περιβάλλον.

#Οικονομικό

Η χρήση του OrganiCup βοηθάει όχι μόνο στο περιβάλλον αλλά και την τσέπη μας!

#Διακριτικό

Το OrganiCup μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε δραστηριότητας χωρίς να φαίνεται οτιδήποτε και χωρίς το άγχος με το σκοινάκι του ταμπόν ή τον όγκο της σερβιέτας.

#Απαλλασσόμαστε από τις οσμές

Η αλήθεια είναι πως το αίμα της περιόδου δεν μυρίζει, η επαφή με το υλικό του ταμπόν ή της σερβιέτας είναι αυτό που κάνει το αίμα να παίρνει αυτή την χαρακτηριστική οσμή. Με το κύπελλο περιόδου ξαναγαπάς το σώμα σου και την περίοδό σου, χωρίς να αισθάνεσαι άσχημα για αυτή!

Βρισκόμαστε όλες μαζί σε ένα ταξίδι για να αλλάξουμε τον τρόπο που η περίοδος αλλάζει τις ζωές μας, τα σώματά μας και το περιβάλλον.

Το οργανικό κύπελλο περιόδου OrganiCup μας προτρέπει να πιστέψουμε ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να μένει εκτός εξαιτίας του σώματός της. Ότι τα προϊόντα περιόδου δεν πρέπει να περιέχουν χημικά, ούτε να απορροφούν τις φυσικές σωματικές εκκρίσεις, με αποτέλεσμα να προκαλούνται λοιμώξεις. Και ότι η περίοδος δεν θα πρέπει να είναι η αιτία για μαζική ρύπανση στο περιβάλλον. Και σίγουρα, δεν θα πρέπει ποτέ μα ποτέ να είναι πηγή ντροπής.

Έλα μαζί στη νέα περίοδο που αλλάζει τον κόσμο – #NewPeriod

Mάθε περισσότερα εδώ