Αυτά τα πρωινά αναρωτιόμουν με ποιο κομμάτι-κλειδί θα αποφύγω το κρύο που μπήκε τόσο απότομα στις ζωές μας και πάλι, εξασφαλίζοντας παράλληλα στυλ και άνεση στο δρόμο για τη δουλειά. Τη λύση έδωσε, κοιτάζοντας στις βιτρίνες και τα trends των catwalks, το ξακουστό bomber jacket, που κρατούσε ζεστούς τους πιλότους κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο (περίοδο που σχεδιάστηκε) όταν τα πιλοτήρια ήταν ακόμη ανοιχτά κι εκείνοι εκτεθειμένοι σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. *ευχαριστεί πιλότους-σχεδιαστές και επανέρχεται στο άρθρο*

 2

Από τη δεκαετία του ’80 η παραγωγή έχει αυξηθεί, φτάνοντας τη φετινή σεζόν να συναγωνίζονται τα κλασικά παλτό και parka, αφού τα μοτίβα, τα χρώματα και οι τρόποι να τα φορέσουμε ποικίλουν.

3Νάιλον, μεταξωτό, καπιτονέ, με στάμπες, λεοπάρ, floral, δερμάτινες ή σουέτ λεπτομέρειες και έντονες ή γήινες αποχρώσεις θα γίνει βοηθός στο σπορ ντύσιμο ή θα αναλάβει έναν περισσότερο εξισορροπητικό ρόλο όταν θα το δοκιμάσεις με τη midi φούστα ή το βραδινό φόρεμα και άνετα booties. Δεν μένει παρά να κάνεις μερικές δοκιμές στα δοκιμαστήρια για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

4