Η νέα σειρά του HBO “Big Little Lies” έχει το ιδανικό καστ γυναικών: Reese Witherspoon, Laura Dern, Nicole Kidman, Zoe Kravitz. Αυτά τα ονόματα μόνο αρκούν για να παρακολουθήσει κάποιος την σειρά. Εμείς όμως βλέποντάς το ανακαλύψαμε άλλους λόγους που μας έκαναν να κολλήσουμε μαζί του.

Η Zoe Kravitz, που παίζει την Bonnie Carlson, είναι η νεαρή μητέρα που έχει μια δική της θεωρία για την επιτυχία της σειράς: “Νομίζω πως είναι αναζωογονητικό να βλέπουμε μια ιστορία γυναικών η οποία δεν είναι μονοδιάστατη” ανέφερε Kravitz σε ένα πρόσφατο event στο Whitney Museum στη Νέα Υόρκη. “Πιστεύω πως υπάρχει μια έλλειψη εκπροσώπησης της γυναίκας στις μέρες μας, περισσότερο για τις γυναίκες που είναι και μητέρες. Υπάρχει ένα κενό το οποίο χρειάζεται να το καλύψουμε” συμπληρώσε.

Διάβασε ακόμα: Ολες οι σειρες που κανουν πρεμιερα τον Μαρτιο

f993310b448a787d5796b77d0dcfa725

To Big Little Lies πήγε ένα βήμα παραπέρα την όλη ιστορία με τις γυναικείες σειρές-ταινίες. Επικεντρώνεται όχι μόνο στην ιστορία της κάθε γυναίκας αλλά και στον τρόπο σκέψης της και στις απόψεις της. Στην σειρά, ο ρόλος του άντρα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, ανεξαρτήτως ρόλου και ηθοποιού. Και ενώ καμία από τις πρωταγωνίστριες -ως ρόλοι- δεν είναι εύκολο να αρέσουν κατευθείαν σε όλους, το νόημα είναι να γίνεται αυτό ακριβώς.

Αυτό που κάνει η σειρά είναι να πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα τα στερεότυπα των βαρετών, bitchy νοικοκυρών. Είναι μητέρες, είναι θύματα, είναι αδερφές, είναι φίλες. Κάνουν λάθη αλλά πάνω απ’όλα είναι άνθρωποι. Είναι όλα όσα χρειαζόμασταν στις οθόνες μας.