Ούτε εμένα αυτή η γιορτή είναι η αγαπημένη μου, ούτε ποτέ μου άρεσε να τη γιορτάζω. Σκέψου όμως το εξής: πόσες φορές δεν ένιωσες ότι μπορεί η σχέση σου να έχει βαλτώσει, πόσες φορές δεν ένιωσες ότι πρέπει να spice up τα πράγματα (συγνώμη για το αγγλικό αλλά είναι η κατάλληλη έκφραση που μπορεί να περιγράψει πιο όμορφα το αλατοπίπερο στην καθημερινότητα σου). Αν είσαι σε αυτή τη φάση ή αν ακόμα νιώθεις πως θέλεις να πεις στην κοπέλα σου πόσο την αγαπάς, αυτή η γιορτή είναι η στιγμή σου. Δες το λοιπόν σαν αφορμή και όχι καταναγκαστικά για να περάσετε μαζί καλά και να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Από την άλλη υπάρχουν και τα αγόρια που προσπαθούν να φτιάξουν μια σχέση και χρειάζονται ένα καλό ραντεβού. Αυτός ήταν ένας μεγάλος πρόλογος για να σε πείσω να βγεις έξω με την κοπέλα σου ή την εν δυνάμει κοπέλα σου και να σου δώσω τις κατάλληλες στυλιστικές συμβουλές!

Σινεμά 

cinema

Αν και δεν είναι η κατάλληλη έξοδος για τη συγκεκριμένη περίσταση, αν πάτε σινεμά ντύσου casual. Θα σε βοηθήσει να είσαι άνετος και χαλαρός. Συμβουλή; Επιλέξτε μια κωμωδία! Το γέλιο και η πλάκα θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Dinner 

dinner

Κλισέ όσο τα αρκουδάκια που έχουν αγκαλιά καρδούλες αλλά το κατάλληλο ραντεβού για να περάσεις χρόνο με την κοπέλα σου, να μιλήσετε και να γνωριστείτε καλύτερα αν είστε στις αρχές. Ντύσου λίγο πιο επίσημα χωρίς όμως να κάνεις υπερβολές. Ένα ιδιαίτερο πουκάμισο (με πουά, printed) θα δώσει το απαραίτητο twist.

Ποτό 

drinks

Ο καλύτερος τρόπος για να νιώσεις άνετα και να τονώσεις την ερωτική διάθεση είτε είσαι χρόνια ζευγάρι με την κοπέλα σου είτε βγαίνετε για πρώτο ραντεβού. Ένα jean και ένα πουκάμισο ή πουλόβερ είναι τα κατάλληλα για να είσαι άνετος και ίσως να χορέψεις!

Μην ξεχνάς ότι η βραδιά θέλει να είσαι περιποιημένος. Δες λοιπόν συμβουλές grooming εδώ και εδώ και καλά να περάσεις.