Το να προσθέσεις τέχνη στο σπίτι σου ίσως σου φαίνεται μία πολύ δαπανηρή σκέψη. Δεν είναι όμως. Μπορείς εύκολα να βρεις ή να δημιουργήσεις εσύ η ίδια κάποιους πίνακες για το χώρο σου. Αλλά το επόμενο βήμα είναι να αναρωτηθείς που να τους τοποθετήσεις. Τα μοιράζεις σε ολόκληρο το σπίτι σου, ή τα συνδυάζεις για να δημιουργήσεις ένα όμορφο και ξεχωριστό inspiration wall;

Εάν θέλεις να δεις όλα τα κομμάτια σε ένα σημείο, το επόμενο τέχνασμα είναι να αποφασίσεις πώς θα το κάνεις αυτό. Κανένας τοίχος δεν ταιριάζει σε όλα, και υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δημιουργήσεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Ακολουθούν κάποια inspiration walls για να σε κάνουν να ονειρευτείς την τέχνη και στο δικό σου χώρο

Συνεχές pattern

www.chatelaine.com

Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δώσεις συνοχή στα έργα του τοίχου σου είναι να αγοράσεις εκτυπώσεις που μοιάζει να αποτελούν ένα μεγαλύτερο σύνολο, όπως οι παραπάνω αφίσες που ακολουθούν το ίδιο pattern.

Από ψηλά μέχρι χαμηλά

stylizimoblog.com

Για να κάνεις το δωμάτιό σου να φαίνεται μεγαλύτερο, δημιούργησε στη μία πλευρά ένα inspiration wall αλλά να φτάνει μέχρι το πάτωμα. Συνήθως βλέπεις τους πίνακες στους τοίχους να σταματούν γύρω από το τραπέζι ή στο επίπεδο του καναπέ, οπότε η επέκτασή τους μέχρι το πάτωμα είναι μια απρόσμενη κίνηση στυλ.

Οριζοντίως και Καθέτως

posterstore.eu

Για να δώσεις ένα extra ενδιαφέρον στον τοίχο σου, παίξε με τις εναλλαγές στην κατεύθυνση από τα καδράκια σου. Μην μένεις μόνο στους κάθετους πίνακες, αλλά βάλε και μερικά οριζόντια κομμάτια.

Posters ίδιου μεγέθους

www.casadevalentina.com.br

Εάν είσαι ο τύπος του ατόμου που αισθάνεται κλειστοφοβία όταν κοιτάει έναν ακατάστατο τοίχο, διόρθωσε αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας μόνο αφίσες στο ίδιο μέγεθος.

Μην φοβηθείς τα tapes

www.milkdecoration.com/

Eαν θες να αποφύγεις το να  ξοδέψεις χρήματα σε κορνίζες μπορείς να χρησιμοποιήσεις κολλητική ταινία για τις εκτυπώσεις και τις φωτογραφίες σου στον τοίχο!

Λίγο πάνω από τον καναπέ

Κάνε εύκολα το gallery wall σου να ενσωματώνεται στο δωμάτιο συνδυάζοντάς τα κάδρα με το χρώμα του τοίχου καθώς και με το χρώμα των επίπλων κι όλα αυτά πολύ κοντά στο σημείο που αρχίζουν τα έπιπλα.

Μαζί με τη τηλεόραση

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MK NORDIC (@mk.nordic)

Μη φοβηθείς για τη σύγχυση που θα δημιουργηθεί αν την ανοίξεις. Απλά φρόντισε τα εικαστικά του gallery αλλά και οι κορνίζες να είναι ήπια χρωματικά και σε minimal, ξεκούραστες γραμμές.

featured photo: Jo Wearing