Ομορφαίνουν τον χώρο, σου φτιάχνουν την διάθεση και χρειάζονται λίγη από την προσοχή σου. Τα φυτά εσωτερικού χώρου διατηρούν την υγρασία στον χώρο, καθαρίζουν την ατμόσφαιρα φιλτράροντάς την, σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα όσο τα φροντίζεις.

Ideas-Decorating-Houseplants  

Η ορχιδέα είναι ιδανική για το υπνοδωμάτιο αφού καθαρίζει την ατμόσφαιρα απελευθερώνοντας οξυγόνο κατά τις νυχτερινές ώρες ενώ απορροφά το διοξείδιο του άνθρακα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τη βάλεις σε ένα φωτεινό σημείο του δωματίου.

Το peace lilly ή σπαθίφυλλο δεν χρειάζεται πολύ φως οπότε είναι ιδανικό εάν το σπίτι σου δεν το λούζει ο ήλιος ή αν θες να έχεις κλειστά τα παντζούρια την περισσότερη ώρα της μέρας. Μαζί με το κακτοειδές Σανσεβιέρα (το έχεις δει πολλές φορές κι ας μην ξέρεις το όνομα) δεν θέλουν πολύ νερό και δεν τα νοιάζει η χαμηλή θερμοκρασία.

Οτιδήποτε που θυμίζει κάκτο μπορεί να ζήσει και έναν μήνα χωρίς νερό. Κάποια από αυτά μάλιστα αναπτύσσονται καλύτερα όταν δεν ποτίζονται καθόλου.

Διάλεξε ωραίες γλάστρες, σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα και μάθε να φροντίζεις μερικά φυτά. Θα το εκτιμάς κάθε σαββατοκύριακο που θα ανοίγεις τα παράθυρα και θα πίνεις τον καφέ σου δίπλα στις πράσινες, ζωηρές γλάστρες.

Unkillable-Indoor-Plants-tfad

Skinny-Laminx-Paradise-Is-Here