Ξυπνάς κάθε πρωί για να ετοιμαστείς να πας στη δουλειά ή στη σχολή και τις περισσότερες φορές όχι με την ιδανικότερη διάθεση για να αδράξεις τη μέρα, πόσω μάλλον το μακιγιάζ σου. Παρόλα αυτά, ανοίγεις το Pinterest για να χαζέψεις, καθώς φτιάχνεται ο καφές σου και πέφτεις πάνω σε εκατομμύρια εικόνες χρηστών με τακτοποιημένα καλλυντικά, glamorous πινέλα και θήκες, χρωματιστά λουλούδια και φωτεινούς καθρέπτες. Πριν βιαστείς να ζηλέψεις να σου θυμίσω πως δε χρειάζεται ούτε κόπος, ούτε πολλά χρήματα για να πετύχεις κι εσύ κάτι τέτοιο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγη φαντασία, πολλή όρεξη και ακόμη πιο πολύ Pinterest για να φρεσκάρεις την έμπνευσή σου. Αλλά και από αυτό είσαι καλυμμένη, γιατί αυτό το άρθρο φρόντισε και για αυτό.

Πως θα φτιαξεις το δικο σου μπουντουαρ

Αρχικά, θα χρειαστείς ένα μεγάλο έπιπλο, κατά προτίμηση σε λευκό χρώμα για να μπορείς να πειραματιστείς με τα υπόλοιπα χρώματα αργότερα. Φρόντισε να υπάρχουν αρκετά συρτάρια για αποθήκευση, διαφορετικά αν έχεις ένα να βάλεις ειδικές θήκες με διαχωριστικά μεταξύ τους, ώστε να αποθηκεύσεις κραγιόν, foundation, σκιές, mascara και concealer. Για τα πινέλα μπορείς να χρησιμοποιήσεις λευκές απλές μολυβοθήκες ή μπορείς να αφαιρέσεις τις ετικέτες από τενεκεδένιες συσκευασίες και να κρατήσεις ως έχει το χρώμα για μία vintage πινελιά ή να τις βάψεις με το χρώμα της επιλογής σου για μία πιο pop λεπτομέρεια. Η αποθήκευση δε χρειάζεται πολλά, επένδυσε σε εκείνα που θα σου προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου.

Πως θα φτιαξεις το δικο σου μπουντουαρ

Πως θα φτιαξεις το δικο σου μπουντουαρ

Για τη διακόσμηση οι επιλογές είναι πολλές, κυρίως αν ρίξεις μία ματιά στα ατομικά φυτά που θα βρεις σε μεγάλα καταστήματα ή επίλεξε ένα ψεύτικο για να μην έχεις το μυαλό σου συνέχεια στο πότισμα. Αγόρασε ένα αρωματικό κερί, ώστε να σου φτιάχνει τη διάθεση με το άρωμά του, ενώ πάνω από το έπιπλο μπορείς να αγοράσεις διάφορα μικρά καδράκια με έξυπνα quotes, τα οποία θα τοποθετήσεις είτε δίπλα από το καθρέπτη είτε πάνω από αυτόν το ένα δίπλα στο άλλο.

Πως θα φτιαξεις το δικο σου μπουντουαρ

Λίγο ακόμη και είσαι έτοιμη. Μιλώντας για καθρέπτη, εκτός από τον κλασικό μεγάλο που θα τοποθετήσεις στη μέση του επίπλου, καλό θα ήταν να αγοράσεις και έναν μικρό ώστε να τον χρησιμοποιείς για τις λεπτομέρειες του μακιγιάζ σου. Τέλος, πάρε ένα πολύ απλό σκαμπό και μεταμόρφωσέ το βάζοντας πάνω του ένα λευκό γούνινο κάλυμμα. Τόσο γούνινο που αποκλείεται να θέλεις να σηκωθείς από εκεί τις κρύες μέρες του χειμώνα!