Τα πλούσια, καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το απόλυτο, διαχρονικό πλέον trend. Τα tweezers έχουν μπει για καλά στο συρτάρι και το στυλ «όσο πιο φυσικό, τόσο καλύτερο» βιώνει μέρες δόξας. Όσες από εμάς είναι εκ φύσεως προικισμένες με πλούσια φρύδια, μπορούν να απολαμβάνουν τη ζήλια και το φθόνο μας. Για τις υπόλοιπες; Μολύβια φρυδιών, σκιές, πομάδες και μάσκαρα φρυδιών αποτελούν μέρος της καθημερινότητας.

Η μάχη φαίνεται εκ πρώτης όψεως χαμένη. Αλλά μήπως υπάρχει κάτι που μας διαφεύγει; Πως είναι δυνατόν, όλο και συχνότερα, περισσότερες celebrities στην άλλη άκρη του Ατλαντικού να εμφανίζονται με φυσικά, πλούσια φρύδια;

Το μυστικό που πλέον αποκαλύπτεται και μπαίνει για τα καλά στο μικροσκόπιο είναι η εμφύτευση φρυδιών.

Σύμφωνα με το περιοδικό Allure, το insta-brow look που αποτελεί την απόλυτη φαντασίωση μας απέχει τόσο, όσο το νυστέρι του χειρούργου που θα επιλέξετε. Το περιοδικό αναφέρει πως η όλη διαδικασία δεν είναι κάτι καινούργιο. Παρόλα αυτά, μόλις μετά τη δήλωση της ηθοποιού και brow icon Meagan Good, ότι τα φρύδια της είναι αποτέλεσμα της τεχνικής αυτής έγινε ο απαραίτητος ντόρος.

Αν και η όλη διαδικασία ακούγεται λίγο τρομακτική, στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σύμφωνα με τον Dr. Benjamin Stong, μοιάζει με μια κλασσική εμφύτευση μαλλιών. Ο γιατρός θα πάρει θύλακες μαζί με τρίχες από την πίσω πλευρά του κεφαλιού του ενδιαφερόμενου. Στη συνέχεια θα το τοποθετήσει στην περιοχή που το φρύδι χρειάζεται λίγη παραπάνω ενίσχυση. Συνεχίζοντας μάλιστα ο Dr. Stong, υποστηρίζει πως η τεχνική υπερτερεί κατά πολύ της αντίστοιχης του micro-blading.

Δεδομένου ότι οι τρίχες προέρχονται από περιοχή που είναι γενετικά προγραμματισμένες να μην πέσουν, δεν χρειάζεται καμία επανάληψης της διαδικασίας.

Οπότε μπορούμε να ξεχάσουμε το τατουάζ, όπου το αποτέλεσμα φαίνεται συνήθως ψεύτικο και συνήθως ξεθωριάζει με τα χρόνια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να απευθυνθούμε στον κατάλληλο χειρούργο, ο οποίος θα δώσει το σχήμα που επιθυμούμε και θα διασφαλίσει ένα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα.

featured image: cools.com