Είσαι κι εσύ από εκείνους που σκρολάρουν όλη μέρα στο Twitter βλέποντας posts και εύχεσαι να τα είχες σκεφτεί πρώτη; Τι θα θα έλεγες αυτά τα tweets να τα έβλεπες κάθε μέρα στο σαλόνι σου; Ή στην κρεβατοκάμαρα; Ή στην κουζίνα; Γιατί τώρα μπορείς άνετα. Και γι’αυτό φροντίζει το Framed Tweets.

Πρόκειται για μια ιστοσελίδα/e-shop, όπου μπορεί κανείς να αγοράσει τα αγαπημένα του tweets μέσα σε μία χρυσή κορνίζα. Το motto των δημιουργών της σελίδας είναι το εξής: “Οι άνθρωποι αγαπούν τα tweets. Αγαπούν επίσης και τις κορνίζες. Εμείς βάζουμε αυτά τα δύο μαζί”. Τη μεγαλύτερη επιτυχία θα έλεγε κανείς ότι έχουν τα tweets του Kanye West. Φανς και μη, τρελαίνονται για τον καλλιτέχνη που μιλά στον λογαριασμό του περί φιλοσοφίας, έρωτα και ματαιοδοξίας. Τα συγκεκριμένα post έχουν αναδημοσιευθεί αμέτρητες φορές και τώρα παίρνουν θέση στους τοίχους των σπιτιών μας.

Πέρα από τα λόγια του Kanye, υπάρχει ειδική κατηγορία με τα tweets του Donald Trump– κι όχι άδικα, αφού συχνά πυροδοτούν τις περισσότερες αντιδράσεις. Οι δυο τους αποτελούν ίσως τις πιο iconic μορφές της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Από εκεί και πέρα, ο καθένας επιλέγει όποιο tweet θέλει από προσωπικότητες διαφόρων κατηγοριών, όπως πολιτικούς, μουσικούς, αθλητές, κωμικούς, κ.λπ. Κι αν πάλι δεν είσαι ικανοποιημένος με τις επιλογές που σου δίνουν, μπορείς να κορνιζάρεις μέχρι και το χθεσινοβραδινό tweet του κολλητού σου. Στέλνεις απλά το link με τη συγκεκριμένη δημοσίευση και τα υπόλοιπα τα αφήνεις πάνω τους.

Τα Framed Tweets είναι πρωτότυπη ιδέα δώρου σε κάποιον δικό σου- που δε φοβάσαι ότι θα σε παρεξηγήσει. Και το βέβαιο είναι ότι κάνει όλα εκείνα τα screenshot στο κινητό σου με τα tweets όλο νόημα, να γίνονται μέρος της διακόσμησης του σπιτιού σου. Άλλωστε, αν κι εσύ αγαπάς τον Kanye, like Kanye loves Kanye, θα αποδεχθείς ότι τα Framed Tweets αποτελούν μια ιδιαίτερη μορφή τέχνης.


photos: instagram.com/framedtweets