Εντοπίσαμε τρεις κατηγορίες για τις οποίες πρέπει να ντυνόμαστε καθημερινά: εργασία, εκτός γραφείου και για κοκτέιλ—και με βάση την κομψότητα, την ευκολία και τη διαχρονικότητα βρήκαμε τους τρεις τύπους φορεμάτων που δεν θα μείνουν με το καρτελάκι τους στη ντουλάπα σου. Σίγουρα όχι.

Τα midi μήκους φορέματα ταιριάζουν σε πολλά διαφορετικά κοινωνικά περιβάλλοντα, ενώ δεν είναι τόσο συντηρητικά για εκείνα τα βράδια που θα βγούμε για ένα ποτό. Επιπλέον, τείνουν να κολακεύουν τους περισσότερους σωματότυπους, ακόμη και εκείνους με μικρότερο ανάστημα που αγωνίζονται να βρουν επιλογές που δεν πνίγουν τη σιλουέτα τους, επιβεβαιώνει και η στυλίστρια Gaby Aballi Miranda στο editorialist.com.

1. Waisted cut-out Midi για το γραφείο

Αναζήτησε ουδέτερα χρώματα αλλά μπορείς να βρεις και ενδιαφέροντα μοτίβα.

Σήμερα, οι ενδυματολογικοί κώδικες εργασίας είναι πολύ διαφορετικοί—είτε αλληλεπιδράς με συναδέλφους στο γραφείο είτε σε μία συνάντηση στο Zoom. Η πρόταση για την άνοιξη περιλαμβάνει φορέματα από ποπλίνα, πλεκτά πόλο και shirt dresses.

Το κλειδί είναι απλός λαιμός, καθαρές γραμμές και άνεση. Τα περιοριστικά και δύσκολα φορέματα είναι ασυνήθιστα. Είτε τρέχεις από συνάντηση σε συνάντηση είτε πηγαίνεις τα παιδιά στο σχολείο στο σχολείο, το σωστό καθημερινό φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί με διάφορους τρόπους και να μπορείς να το αξιοποιήσεις από το πρωί ως το βράδυ. Το λευκό πλεκτό φόρεμα της Maje έχει όλα τα στοιχεία.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COS (@cosstores)

2. Knit Dress

Σε αντίθεση με τα φορέματα για το γραφείο, εκείνα που θα φορέσεις για να βγεις για έναν απογευματινό καφέ ή τις δουλειές σου, έχει περισσότερο περιθώριο για ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Η Cos επαναπροσδιoρίζει τους κανόνες της γκαρνταρόμπας με ένα αγαπημένο φόρεμα από την καλοκαιρινή συλλογή: λευκό midi φόρεμα από 100% βαμβάκι, με γιακά και cut-out λεπτομέρεια. Θα το βρεις και σε navy χρώμα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAJE (@majeparis)

3. Φόρεμα για δείπνο ή κοκτέιλ

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Mara (@maxmara)

Ανάλογα με την πρόσκληση, τα βραδινά φορέματα είναι η πιο πολλά υποσχόμενη κατηγορία για πειραματισμούς. Ο Khaite, ο Jason Wu και ο Oscar de la Renta βρίσκονται στην κορυφή της λίστας για έμπνευση. Στην καλοκαιρινή συλλογή της Max Mara θα βρεις αυτό το πράσινο slip dress που δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποια περίσταση που δεν του ταιριάζει.