Felicia Beauty: Η ελληνική εταιρεία που προτιμούν τα διάσημα κορίτσια στην Ελλάδα

Κανένα μακιγιάζ δεν είναι το ίδιο σαγηνευτικό όσο το έντονο look στα μάτια. Ένα τέτοιο έντονο βλέμμα μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με έμφαση στις βλεφαρίδες και όσο και αν προσπαθούμε να το πετύχουμε με τη μάσκαρα, το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ το ίδιο όσο με τις πρόσθετες βλεφαρίδες.

Μια ελληνική εταιρεία με 100% χειροποίητες και οικολογικές βλεφαρίδες, η Felicia Beauty,  δημιουργήθηκε το 2015 και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε η πρώτη επιλογή βλεφαρίδων από make-up artists, Beauty bloggers και celebrities της Ελλάδας. Η εταιρεία, μάλιστα έχει ήδη αρχίσει να χτίζει σχέσεις και με χώρες του εξωτερικού.

Οι Felicia lashes έχουν δημιουργηθεί από την Ευτυχία Λαζάρου και εμείς της ζητήσαμε να μας εξηγήσει λίγο παραπάνω γι' αυτές τις βλεφαρίδες που δείχνουν να είναι οι πρώτες στις προτιμήσεις των beauty guru.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να δημιουργήσεις το δικό σου brand για ψεύτικες βλεφαρίδες;

Εργάζομαι από πολύ μικρή στο χώρο τις ομορφιάς, όμως πάντα το όνειρο μου ήταν να έχω κάτι δικό μου. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δοκίμαζα βλεφαρίδες αλλά ποτέ δεν έβρισκα στην Ελλάδα κάτι να με ικανοποιεί, έτσι πριν από δυο χρόνια αποφάσισα να δημιουργήσω ένα brand με ψεύτικες βλεφαρίδες που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Ξεκίνησα κυριολεκτικά από το μηδέν χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα για το πώς μπορεί να λειτουργεί μια επιχείρηση και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι Felicia Lashes έγιναν πρώτη επιλογή σε make up artists και celebrity της Ελλάδας.

img_7086-custom

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις Felicia Lashes και στις άλλες ψεύτικες βλεφαρίδες;

Όλα τα σχέδια Felicia Lashes φτιάχνονται με 3D τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι κάθε βλεφαρίδα έχει πολλές στρώσεις και σε διαφορετικά μήκη φυσικές τρίχες έτσι ώστε να δίνουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα να δείχνουν φυσικές όπως οι δικές μας αληθινές βλεφαρίδες.

Πώς μπορεί να καταλάβει κάποιος ποιες ψεύτικες βλεφαρίδες ταιριάζουν στο πρόσωπο του; 

Όλα μας τα σχέδια μπορούν να προσαρμοστούν σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε.

img_5911-custom

Πόσο εύκολα μπορεί μια γυναίκα να εφαρμόσει τις συγκεκριμένες βλεφαρίδες μόνη της στο σπίτι;

Οι βλεφαρίδες μας είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μπορούν να τις εφαρμόζουν όλες οι γυναίκες και όχι μόνο makeup artist και επαγγελματίες. Όποιος παρακολουθεί τις σελίδες μας στα social media μπορεί να δει παρά πολλά βιντεάκια και φωτογραφίες από γυναίκες που εφαρμόζουν τις βλεφαρίδες πολύ εύκολα στην καθημερινότητά τους.

Ποιο make-up look πιστεύεις ότι αναδεικνύει περισσότερο τις βλεφαρίδες;

Πιστεύω πως οι βλεφαρίδες είναι αυτές που αναδεικνύουν όλα τα make up look, από το απλό καθημερινό μέχρι τις πιο glam εμφανίσεις μας.

img_5550-custom

Τι είναι αυτό που σου έχουν πει οι πελάτισσες ότι τους αρέσει περισσότερο στις Felicia Beauty;

Οι πελάτισσες μας έχουν ενθουσιαστεί με τη διάρκεια και την αντοχή που έχουν οι βλεφαρίδες μας. Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις πάνω από 10-15 φορές χωρίς να χαλάει καθόλου το σχήμα τους και η τρίχα τους.

Θα περιμένουμε και άλλα προϊόντα ομορφιάς από την εταιρεία και αν ναι ποια;

Φυσικά, τους επόμενους μήνες θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και καινούργια προϊόντα.

img_6765-custom

Διαβάσαμε ότι οι βλεφαρίδες είναι χειροποίητες και 100% οικολογικές, μπορείς να μας δύο λόγια παραπάνω για το πώς ακριβώς φτιάχνονται;

Οι βλεφαρίδες μας είναι χειροποίητες, περνάμε σε κάθε μια τρέσα μία μία τρίχα γι' αυτό και έχουν αυτό το 3d εφέ και φυσικά είναι από οικολογικό βιζόν και 100% cruelty free γιατί πάνω απ' όλα σεβόμαστε και αγαπάμε τα ζώα.

Από τι ηλικία μπορούμε να φοράμε ψεύτικες βλεφαρίδες; 

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία. Από τη στιγμή που μια κοπέλα έχει βάλει το μακιγιάζ στη ζωή της μπορεί πολύ εύκολα να φοράει και βλεφαρίδες.

img_3504-custom

Μπορώ να φορέσω τις ψεύτικες βλεφαρίδες στο γυμναστήριο;

Η αλήθεια είναι πως εγώ συνήθως αποφεύγω το μακιγιάζ και τις βλεφαρίδες στο γυμναστήριο. Παρόλα αυτά έχει τύχει να μην προλάβω να ξεβαφτώ πριν από το γυμναστήριο και έκανα κανονικά προπόνηση χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αν μπορούσες να δώσεις μόνο μία συμβουλή σε κάποια που θέλει να βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες ποια θα ήταν αυτή;

Η αυτοπεποίθηση που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της είναι το καλύτερο make up που μπορεί να φορέσει και με τις Felicia Lashes προσπαθούμε να το πετύχει ακόμα πιο εύκολα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ακολουθήσεις τις Felicia Lashes στο Facebook και το Instagram ή να επισκεφτείς το site της εταιρείας: feliciabeauty.com

0 replies


Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *