Μοντέλο, παραγωγός, συγγραφέας αλλά και φωτογράφος, με λίγα λόγια ένα αληθινό παριζιάνικο style icon, η Caroline De Maigret, πολύ πολύ πρόσφατα λάνσαρε το δικό της lifestyle site σε συνεργασία με τον οίκο Chanel, ώστε να μοιραστεί με τους αναγνώστες της ένα κομμάτι του κομψού σύμπαντος της (που συντίθεται από μόδα φυσικά, μουσική, συνεντεύξεις, λογοτεχνία), αναφέρει χαρακτηριστικά η Vogue για το www.CdMdiary.com.

Και πραγματικά θα θέλαμε πολύ να μαθαίναμε από την ίδια πως καταφέρνει να συνθέτει πάντα ένα υπέροχα ανεπιτήδευτο στυλ στην μπουτίκ της Chanel στην Montaigne Avenue στο Παρίσι αλλά να ‘ναι καλά τα ιντερνετς που μας δίνουν τη δυνατότητα να μαθαίνουμε από την αύρα της εύκολα με ένα κλικ.

Τόσο ζυγισμένα και τόσο μα τόσο σωστά δεν είναι τυχαία μία από τις top influencers στη Γαλλία αλλά και διεθνώς. Ακομπλεξάριστη πλην όμορφη, λιτή και κομψή, την παρακολουθώ χρόνια και βασικά αν μπορούσα θα ήμουν stalker της, ξεκάθαρα όμως. Έχοντας αλλάξει αρκετά στυλ με προφανείς επιρροές από τις μουσικές της «φάσεις» επιλέγει με βάση την προσωπικότητά της και όχι τη μόδα, άλλωστε το στυλ πηγάζει από τον τρόπο ζωής, από αυτά που γεμίζουν τη μέρα μας, τι διαβάζουμε, τι μουσική ακούμε.

Εάν δεν έχεις διαβάσει το how to be a Parisian καλό θα ήταν να το κάνεις (να ένα όμορφο δώρο για σένα και τις φίλες σου).

Ωστόσο, έως τότε να μερικά από τα τιπς που προτείνει.

– τα μόνα που θα χρειαστείς για να απολαύσεις ένα ταξίδι είναι ένα ζευγάρι sneakers, το μαγιό σου και ένα ανάλαφρο βραδινό φόρεμα και αν το καλοσκεφτείς πόσο δίκιο έχει.

– ζωτικό όλων η ισορροπία. Ένα statement κομμάτι τη φορά.

– εάν είναι εφικτό, τσέκαρε τον εαυτό σου σε ολόσωμο καθρέπτη τόσο ώστε να φτάνει μέχρι το λαιμό σου, έτσι υποστηρίζει η Caroline αποσυνδέεις πλήρως το outfit από την συναισθηματική σου κατάσταση γι’ αυτό.

Ενδιαφέρον. “CdMdiary” : Caroline de Maigret lance son site… από VOGUEPARIS