Κάθε φθινόπωρο, αυτά τα γνωστά fashion items θα τα βλέπουμε σε όλους. Από τους celebrities μέχρι τους influencers του instagram. Το καλύτερο είναι ότι μάλλον ήδη να είναι στη ντουλάπα σου.

1. καμπαρντίνα

Helena Glazer

Ένα από τα πιο κλασικά και διαχρονικά κομμάτια. Μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με οτιδήποτε και να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτή τη σεζόν την είδαμε σε πολλά διαφορετικά υφάσματα και μήκη, με κουμπιά από πάνω ως κάτω ή με ζώνη. Αν η δική σου σκονίζεται στο πίσω μέρος της ντουλάπας είναι ώρα να αξιοποιηθεί.

2. loafers

Fashion Jackson

Μας ξανασυστήθηκαν πριν 2 χρόνια και από τότε δεν μπορούμε να φανταστούμε την καθημερινότητα μας χωρίς αυτά. Κατεξοχήν φθινοπωρινό κομμάτι, έχει την ιδιότητα να κάνει κάθε look λίγο πιο chic. Μπορεί να συνδυαστεί εξίσου καλά με midi φούστα, όσο και με skinny jeans.

3. blazers

Kat Tanita

Το ‘’ cool’’ κομμάτι που έχει γίνει το αγαπημένο πολλών γυναικών. Για μια ακόμη σεζόν είναι στο επίκεντρο, αυτή τη φορά με καρό σχέδια και μεγάλες ζώνες. Αν δεν σου αρέσουν όμως οι μεγάλες αλλαγές ένα μαύρο oversized blazer θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη.

4. animal prints

Hillary Lauren

Τις προηγούμενες σεζόν βομβαρδιστήκαμε στην κυριολεξία από τα animal prints, κυρίως από το snakeskin. Φυσικά το leopard παραμένει σταθερή αξία αλλά φέτος ίσως θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πιο εξωτικό όπως zebra ή tiger prints.

5. midi φούστες και φορέματα

The Plus Sized S

Αν ήδη διαθέτεις ένα τέτοιο κομμάτι στην ντουλάπα σου, έχεις ήδη καταλάβει ότι μπορείς να το φορέσεις παντού και πάντα, από το γραφείο μέχρι και σε ένα γάμο. Για να το κάνεις πιο φθινοπωρινό συνδύασε το με suede ή δερμάτινο σακάκι.

6. χοντρά πλεκτά πουλόβερ

Meghan Weinwright

Συνηθίζαμε να τα φοράμε για άνεση, και όχι τόσο για να κάνουμε statement εμφάνιση. Αυτή τη σεζόν όμως τα είδαμε στα runways συνδυασμένα με σακάκια και statement coats. Άλλος ένα λόγος λοιπόν να μην τα βγάζουμε από πάνω μας όλο το χειμώνα.

7. tweed

The Girl Guide

Όταν σκέφτεσαι tweed σου έρχεται αυτόματα στο μυαλό ο οίκος Chanel. Ήρθε στη μόδα πριν πάρα πολλά χρόνια και μέχρι και σήμερα θεωρείται διαχρονικό κομμάτι. Ένα tweed σακάκι είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις ένα casual outfit πιο grown-up χωρίς να γίνει βαρετό.

8. δερμάτινο σακάκι

Style MBA

Αν υπάρχει ένας κανόνας που δεν χρειάζεται υπενθύμιση είναι ότι το δερμάτινο σακάκι θα είναι για πάντα της μόδας. Κανένα άλλο ρούχο δεν έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει ένα T-shirt και ένα τζιν σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Αν δεν είναι ήδη στις μπροστινές σου κρεμάστρες, θα πρέπει να βρεθεί πολύ σύντομα.