Τίποτα δεν ανανεώνει την γκαρνταρόμπα μας όσο ένα υπέροχο φόρεμα.

Όπως ο καιρός φτιάνει παρακάτω θα βρεις μερικά από τα brands που ανακαλύψαμε πρόσφατα κι έχουν στις συλλογές τους ρομαντικά όμορφα φορέματα, ιδανικά για την άνοιξη.

SISTER JANE

Νοσταλγική και ιδιότροπη, η Sister Jane δουλεύει με μικρές παρτίδες, μικρές συλλογές, μία φορά κάθε έξι εβδομάδες. Θα βρεις λουλουδάτα μοτίβα, παλ αποχρώσεις ζαχαρωτών και φορέματα με φουσκωτά μανίκια μίας άλλης εποχής.

DOEN

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D Ô E N (@shopdoen)

Το Dôen αποθεώνει το prairie style. Οι μούσες του brand, όπως το μοντέλο Alex Noiret, εμπνέεται και ακολουθεί το στυλ, κάτι που προσθέτει έναν επιπλέον ενθουσιασμό σε εμάς κάθε φορά που βλέπουμε ένα νέο post στο Instagram.

SEA

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sea (@seanewyork)

Aνακαλύψαμε το Sea βρήκε χάρη στα υπέροχα παλτό που παρουσίασε την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, και τα φορέματα της Άνοιξης είναι υπέροχα. Φρούτα, λουλούδια, παλ χρώματα μαζί με έντονες αποχρώσεις. Φιόγκοι, βολάν, όλα μαζί.

AJE

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aje. (@_aje_)

Το brand από την Αυστραλία, το Aje, συνδυάζει ανδρικά στοιχεία με αχαλίνωτη θηλυκότητα. Τι ξεχωρίζει για τη σεζόν; Τα φορέματα με ακατέργαστο φινίρισμα που καταφέρνουν να είναι  casual και επίσημα, ταυτόχρονα.