Μέσα σε μια πληθώρα brands υπάρχουν και αυτά που ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό και το στιλ τους. Επιλέγουμε τρία από αυτά που παρουσιάζονται στο Fashion Room Service στη Θεσσαλονίκη  σήμερα  και μας έκαναν εντύπωση.

Superlora

Photo Credits
® Superlora

Η Superlora ξεκίνησε το ταξίδι της το 2012 και είναι το πρώτο ελληνικό brand που χρησιμοποίησε την τεχνολογία 3D printing απευθείας στην κατασκευή κοσμημάτων. Η ιδέα των κοσμημάτων Superlora είναι η ένωση της σύγχρονης τεχνολογίας με τη μόδα που δημιουργούν ένα μικροσκοπικό έργο τέχνης που φοριέται. Τα κοσμήματα έχουν ποπ χαρακτήρα και άμεσες σχεδιαστικές αναφορές στη δεκαετία του ’50, ενώ η φιλοσοφία που τα χαρακτηρίζει είναι “Mind over matter”, με το σχέδιο να υπερισχύει των φανταχτερών υλικών. Τα ντελικάτα κοσμήματα Superlora είναι το κράμα πειραματικής διάθεσης, εμμονής στη λεπτομέρεια και χρήσης προηγμένης ψηφιακής τεχνολογίας.

KOMONO

Small frames. Big impact. Sinclair Red. #komono #primarycolors #sunglasses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KOMONO (@komono) στις

Τo KOMONO είναι ένα πολύ αγαπημένο brand με γυαλιά ηλίου και ρολόγια χειρός. Έχουν σύγχρονο σχεδιασμό ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα αγαπημένα labels των millennials. Το ΚΟΜΟΝΟ είναι μία κοινωνία ατόμων που ονειρεύονται και σχεδιάζουν με στόχο την τελειότητα, με την βελγική παράδοση να παίζει τον δικό της σημαντικό ρόλο στην αφοσίωσή τους στην ποιότητα και κατασκευή. Το brand λειτουργεί ως ένας φακός στην παγκόσμια μόδα. ΚΟΜΟΝΟ σημαίνει “μικρά πράγματα” και τα μέλη αυτής της κοινότητας αναζητούν την κουλτούρα στις απλούστερες μορφές.

Ocean Darling

el.ozonweb.com

To Ocean Darling είναι ένα label με έδρα τη Θεσσαλονίκη με δημιουργίες που σου φέρνουν στο μυαλό θάλασσα και καλοκαίρι. Ξεκίνησε την πορεία του πριν από 3 χρόνια και έχει γίνει πολύ αγαπητό στο γυναικείο κοινό. Οι δημιουργίες του brand Ocean Darling απευθύνονται σε όλους τους λάτρεις της τέχνης, της μόδας και του design. Έμπνευση του label είναι το φως της Μεσογείου, η θάλασσα, τα νησιά, το καλοκαίρι και τα ταξίδια.

featured photo credits ® Superlora