Εκείνο το μέρος που τώρα στεγάζει το εστιατόριο Kindred, του Chef Joe και της γυναίκας του και σομελιέ Katy Kindred, πριν αρκετά χρόνια ήταν το τοπικό φαρμακείο της Davidson, NC. Λίγο πιο έξω από την πόλη Charlotte των ΗΠΑ, οι Kindreds αποφάσισαν να ανακαινίσουν το κτίριο που χτίστηκε το 1914 κρατώντας πάντα την δική του αισθητική. Η Katy, που ήταν υπεύθυνση για το design δημιούργησε ένα μπαρ μέσα σ’ ένα ιστορικό φαρμακείο συνδυάζοντας μοντέρνα στοιχεία με αντίκες.

unspecified-3

Το Kindred σε κάνει να νιώθεις οικεία και ζεστά φέρνοντας κοντά σου εμπειρίες από τις κουλτούρες όλου του κόσμου ετοιμάζοντας πιάτα που αλλάζουν κάθε εβδομάδα. Ο σεφ και η γυναίκα του όμως, προσπαθούν να χρησιμοποιούν όσο περισσότερο μπορούν πρώτες ύλες από την τοπική αγορά και αυτό μπορείς να το παρατηρήσεις και στο πιάτο τους Crispy Oysters με γιαούρτι και λάδι από τη Χιλή, στο Squid Ink Conchiglie με γαρίδες από την NC και βούτυρο από αχινούς, αλλά και στα Scallops a la Plancha με γογγυλοκράμβη, ραπανάκια, ρόδι και μάραθο.

“Ήταν μια περίπλοκη ανακαίνιση,” δήλωσαν οι Joe και Katy. “Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια αίσθηση του ‘αυτό ήταν πάντα εδώ’ οπότε το να κρύψουμε την κουζίνα ας πούμε, ήταν δύσκολο μηχανικά. Η ανακαίνιση μας πήρε περίπου 9 μήνες και η κουζίνα αναγκαστικά βρέθηκε στο υπόγειο του μαγαζιού όπου υπάρχει και ένα τραπέζι 10 ατόμων εκεί, το Chef’s Table.”

unspecified-7

unspecified-5

 Πηγή: http://www.designsponge.com | Φωτογραφίες: Justin Smith και Chad Macy