Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα που μπορούν να διαλύσουν έναν άνθρωπο το πρωί: να παρακοιμηθεί, να έχει τελειώσει ο καφές, και να έχει bad hair day.

Ρίξε την ευθύνη στην υγρασία, στο σεσουάρ σου που θέλει αλλαγή, στο κακό κάρμα εσύ τώρα θα πρέπει να βγάλεις άκρη με το φριζάρισμα. Η βάση του φριζαρίσματος είναι τα κακώς ενυδατωμένα μαλλιά.

Μπορείς να βάλεις ένα καπέλο και να βγεις. Αλλά μπορείς να κάνεις και τα παρακάτω:

Σόδα

Μετά το λούσιμο ξέπλυνε τα μαλλιά σου με ένα κουτάκι σόδα. Τα επίπεδα του pH θα καταπολεμήσουν το φριζάρισμα και τα μαλλιά σου θα είναι υπέροχα όλη μέρα.

Λάδι καρύδας

Τρίψε μια πολύ μικρή ποσότητα από λάδι καρύδας στα χέρια σου και πέρασε τα από τις άκρες, στο τέλος πέρασε τα χέρια σου και τα μαλλιά κοντά στις ρίζες σαν να σκουπίζεις τα χέρια σου. Η λάδι καρύδας θα λειτουργήσει σαν conditioner, προλαβαίνοντας το ενοχλητικό φριζάρισμα.

Μπανάνες

Χτύπησε στο μπλέντερ μια ώριμη μπανάνα με λίγο λάδι καρύδας. Άπλωσε την μάσκα στα μαλλιά και άφησε την για 20-30 λεπτά. Ο συνδυασμός των βιταμινών και των ελαίων θα θρέψουν και θα ενυδατώσουν τα μαλλιά σου.

Μπύρα

Μετά το λούσιμο άφησε τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει η μπύρα να κάνουν την δουλειά τους. Ξέπλυνε με ένα μπουκάλι μπύρας και δούλεψε με τα δάχτυλά σου για 5 λεπτά. Ξέπλυνε με κρύο νερό.

Μηλόξυδο

Κάνε ένα μείγμα με ίσες δόσεις νερού και μηλόξυδου και ξέπλυνε τα μαλλιά σου. Δεν θα γίνουν μόνο μαλακά αλλά θα αποκτήσουν και γυαλάδα.