Οι fajitas είναι το τέλειο βραδινό. Τα υλικά είναι εύκολα και η παρασκευή του πολύ γρήγορη.

Τι θα χρειαστείς για τη μαρινάδα:

5 κουταλιές ελαιόλαδο τον χυμό από τρία lime 2 κουταλάκια κύμινο 1/2 κουταλιά θρυμματισμένη, αποξηραμένη κόκκινη πιπεριά 50γρ φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε κομμάτια αλάτι πιπέρι 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες και 2 κόκκινες 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 4 tortillas

Πως θα το φτιάξεις:

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε μαζί τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο, τον χυμό, το κύμινο και τη κόκκινη πιπεριά. Πασπάλισε με λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Φρόντισε να σκεπάζετε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και άφησε το τουλάχιστον για τριάντα λεπτά. Όταν είναι όλα έτοιμα, ζέστανε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία σε ένα τηγάνι. Πρόσθεσε το κοτόπουλο και σόταρέ το μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Περίπου 8 λεπτά από την κάθε πλευρά. Βγάλε το από το τηγάνι και κόψε σε λωρίδες. Στο ίδιο τηγάνι βάλε τις πεπεριές και το κρεμμύδι και σόταρέ τα όλα μαζί, περίπου για πέντε λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Πρόσθεσε το κοτόπουλο και σόταρε όλα τα υλικά για άλλα τρία λεπτά ακόμα.

Άπλωσε μία κουταλιά γιαούρτι σε κάθε tortilla και πρόσθεσε μία μεγάλη κουταλιά από το κοτόπουλο με τις πιπεριές.