Το Apple TV+ χτίζει σταθερά το κοινό του και τον μύθο του με μεγάλα ονόματα, από τον Tom Hiddleston και την Claire Danes στο The Essex Serpent μέχρι τον Jason Segal και τον Harrison Ford στο Shrinking.

Αυτόν τον Μάρτιο, η υπηρεσία ανεβάζει λίγο παραπάνω τον πήχη με την άφιξη του Extrapolations, μια ανθολογία που για το πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τον πλανήτη μας, με ένα πολύ εντυπωσιακό καστ, με τη Sienna Miller και τη Meryl Streep να πρωτοστατούν.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Scott Z. Burns, ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή του βραβευμένου με Όσκαρ ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή, An Inconvenient Truth, καθώς και τη συγγραφή του σεναρίου για το Contagion.

Το Extrapolations διαδραματίζεται στο εγγύς μέλλον, όπου η κλιματική αλλαγή έχει πάρει διαστάσεις με χαοτικά αποτελέσματα επηρεάζοντας καθημερινή ζωή σε όλο τον κόσμο. Οκτώ διαφορετικές ιστορίες αναπτύσσονται σε οκτώ επεισόδια, κι ενώ όλες διαφέρουν ως προς την τοποθεσία και τους χαρακτήρες, το θέμα της κλιματικής αλλαγής και της μάχης για το μέλλον του πλανήτη είναι παγκόσμιο και κοινό.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τις θερμοκρασίες να έχουν αυξηθεί, τα χαρακτηριστικά των βροχοπτώσεων να έχουν αλλάξει, οι παγετώνες και το χιόνι να λιώνουν και η παγκόσμια μέση στάθμη της θάλασσας να ανεβαίνει. Οι πόλεις έχουν καλυφθεί από μολυσμένο αέρα και οι άνθρωποι προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους, κάποιοι να επιβιώσουν αδιαφορώντας για το σύνολο και κάποιοι να σώσουν τον κόσμο.

Το Extrapolations περιλαμβάνει ένα καστ που θα ήταν δύσκολο να συγκεντρωθεί ακόμη και σε μια υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ, με τους Kit Harington, Gemma Chan, David Schwimmer, Tobey Maguire, Forest Whitaker, Marion Cotillard, Edward Norton, Eliza González, Keri Russell, Diane Lane, Heather Graham.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SopitasFM (@sopitasfm)

Δεν είναι γνωστά πολλά για τους χαρακτήρες που υποδύονται ορισμένοι από τους σταρ, αλλά οι φωτογραφίες με την πρώτη ματιά μπορεί να μας υποδείξουν: ο χαρακτήρας της Sienna Miller φαίνεται να είναι έγκυος και να περιηγείται σε ένα περίεργο περιβάλλον, ο Kit Harington προφανώς φυτεύει κάτι και η Meryl Η Στριπ δείχνει προβληματισμένη, άρρωστη και κουρασμένη.

Μερικοί άλλοι που συνδέονται με τη σειρά είναι η Ellen Kuras, η οποία εργάστηκε ως διευθυντής φωτογραφίας στο Eternal Sunshine of the Spotless Mind και σκηνοθετεί μια σειρά επεισοδίων, και ο συγγραφέας Dave Eggers, γνωστός για το βιβλίο του A Heartbreaking Work of Staggering Genius.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apple TV+ (@appletvplus)

Η επίσημη σύνοψη της Apple για τη σειρά λέει: Οκτώ στορίες για την αγάπη, τη δουλειά, την πίστη και την οικογένεια από όλο τον κόσμο θα εξερευνήσουν τις επιλογές που πρέπει να γίνουν όταν ο πλανήτης αλλάζει πιο γρήγορα από τον πληθυσμό. Κάθε ιστορία είναι διαφορετική, αλλά ο αγώνας για το μέλλον μας είναι παγκόσμιος.

H σειρά πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου.